gamencerista написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Вчера на Цариградско в посока Орлов мост едно бяло Пунто със стикер в дясно на задното стъкло. В автобусната лента Колежке hetaldita, там не е ли забранено да се движишPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Доар вечер начи. Днеска от Билата в Люлин та до сферофара на тунела се "гонихме" с един колега с тъмно синьо браво (1.8 16В). На сфетофара преди тунела, даже отворих жама и си побъбрихме, ама ей сега убиите ме не моа да си помня ника дет ми го каза, така че - я веднага да си кажеш кой беше хиихихихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_19LeT's FlY aWay !
Коментар
-
ogi28b написа:Днес рано сутринта в 7:25 на лъвов мост тъмносиньо браво като на Анатолий, със стикер като на Анатолий. Не беше Анатолий. ДКН 0725 май беше. Имаше и някакъв много интересен стикер отляво, голям такъв. После в Редута около 17:45 подобно браво, пак със стикер като на Анатолий, ДКН 9545 или нещо подобно. Колегата даже май ми загледа бравата, ама в тъмницата едва ли е видял стикера. Беше млад мъж с купчина кабеляци в ръцете. И двете Бравота бяха със стикери долу вдясно, под стопа.Bravo 1.6 16V
Коментар
-
Отдавна не съм влизала колеги. Обаче се загледах една вечер видях колега със стикер на Фиат Форум, не знаех на кой точно е (не можах да го прочета съвсем) И сега като видях темата-видях че стикерът е бил на този форум. Та...миналата седмица към четвъртък вечерта видях колега с тъмно синьо Браво със стикер отзад на булеварда пред УНСС в Студентски Град, беше около 6:50ч. Аз чаках в лентата за наляво(за към НСА), а колегата караше направо посока Фантастико. Загледах го многозначително, може да си е помислил, че съм луда.. Е, не съм луда просто си пеех и в следващия момент се чудех кой сиEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар