Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamencerista написа:
    miro2177 написа:
    gamencerista написа:
    Снощи видях колега с номер СА1740 с голям стикер на задния джам, мина пред Военния клуб :D
    аз бях :D на тротоара пред военния клуб имаше голяма група подпийнали сладури колега да не си бил сред тях
    Дам, имахме фирмено парти :D :D Даже ми казаха че съм викал да живее Фиат Клуб България
    Не си бил пиян не... ако те бях чул щях да скоча на бибитката в името на отбора хахахаха
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Lane Staley написа:
      Вчера на Цариградско в посока Орлов мост едно бяло Пунто със стикер в дясно на задното стъкло. В автобусната лента Колежке hetaldita, там не е ли забранено да се движиш
      Хаха... да живеят законите .... ми иначе няма минаване колега ........ този път съм те пропуснала
      Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

<a>Една заявка - всички банки!</a>
        <a>Вземи своя кредит сега!</a>
        <a> Застраховка по интернет - избери от 10 оферти</a>

Коментар

Доар вечер начи. Днеска от Билата в Люлин та до сферофара на тунела се "гонихме" с един колега с тъмно синьо браво (1.8 16В). На сфетофара преди тунела, даже отворих жама и си побъбрихме, ама ей сега убиите ме не моа да си помня ника дет ми го каза, така че - я веднага да си кажеш кой беше хиихихихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
          LeT's FlY aWay !

Коментар

4461 бул.България с кръглия стикер на форума.кой е това и не свирка а ме мина хммммм
            Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
            Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
            VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
            VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Светло синьо Браво СА 6728, кареше го жена (руса) :D по Раковска преди час.

Коментар

FiFo написа:
                4461 бул.България с кръглия стикер на форума.кой е това и не свирка а ме мина хммммм
                Аз бях колега Видях те докато бях до теб но не забелязах стикер.Чак като ми свирна на светофара си помислих че вероятно си от форума.Иначе си се заглеждам за стикери ...

Коментар

ogi28b написа:
                  Днес рано сутринта в 7:25 на лъвов мост тъмносиньо браво като на Анатолий, със стикер като на Анатолий. Не беше Анатолий. ДКН 0725 май беше. Имаше и някакъв много интересен стикер отляво, голям такъв. После в Редута около 17:45 подобно браво, пак със стикер като на Анатолий, ДКН 9545 или нещо подобно. Колегата даже май ми загледа бравата, ама в тъмницата едва ли е видял стикера. Беше млад мъж с купчина кабеляци в ръцете. И двете Бравота бяха със стикери долу вдясно, под стопа.
                  Признавам се за виновен...странният стикер е Злата ламя Спаска..полу4ена по наследство от предния собственик
                  Bravo 1.6 16V

Коментар

Даже си от слатина... къде беше ти когато имаше среща в слатина ?! Глоба - на следващата среща - бира!

Коментар

Отдавна не съм влизала колеги. Обаче се загледах една вечер видях колега със стикер на Фиат Форум, не знаех на кой точно е (не можах да го прочета съвсем) И сега като видях темата-видях че стикерът е бил на този форум. Та...миналата седмица към четвъртък вечерта видях колега с тъмно синьо Браво със стикер отзад на булеварда пред УНСС в Студентски Град, беше около 6:50ч. Аз чаках в лентата за наляво(за към НСА), а колегата караше направо посока Фантастико. Загледах го многозначително, може да си е помислил, че съм луда.. Е, не съм луда просто си пеех и в следващия момент се чудех кой си
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

В Пазарджик съм виждал няколко пъти бяла мареа комби с голям стикер по ширината на стъклото. Обаче кой е собственика, дали е от форума или просто е купил колата със стикер, нямам представа.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

SokOtPraskova....много готин ник имаш
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тази сутрин на Св. Наум едно златисто Типо с голям стикер на задния джам. Подадох звуков поздрав ама нямаше отг...
                            Fiat Stilo JTD ....sold
                            Volvo C 70 ....

Коментар

style34 написа:
                              SokOtPraskova....много готин ник имаш
                              Искаш ли да ти сипя една чаша... Ами ти имаш хубави зарчета :D
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

ivan_dmx засечен да минава покрай колата ми днес в 13.15ч . Ванка , ти добре се оглеждаш и свиркаш на колегите бакшиши ама да беше погледнал и към първия етаж на блока да видиш и мен.
                                http://vbox7.com/play:1631a342
                                http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                                http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                                http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Working...
                                X