аз бях колега толкова се бях унесла в гримирането, че отначалото не разбрах какво искаш .... но като посочи към задното стъкло, се усетих че си от форума... само не видях къде е твойто стикерче
аз имам 2 като твоя малък и голям отгоре но е мн мръсна колата и за това вероятно а докато свирках и махах пешеходците се обърнаха вс и ме гледаха мн тъпо, как махам ухилен на ляво наистина доста се беше унесла в гримирането аз си повисях 20-30сек чакайки да ме забележиш но така е не е важно аккво става около нас важното е да изглеждаме добре :P
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Колегата dylianski1977 мисля, че му беше ника, го мернах в Неделя бях във Варна... ама просто бях с друга кола и нямаше как да се обадя.. обачеее..колега искам да ти кажа, че си сложил уникални джанти.. и паркирал с дупето към улицата да си личи стикера..ти си най-голямата реклама на форума евала!Поздрави.
Вчера на Цариградско в посока Орлов мост едно бяло Пунто със стикер в дясно на задното стъкло. В автобусната лента Колежке hetaldita, там не е ли забранено да се движиш
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Колегата dylianski1977 мисля, че му беше ника, го мернах в Неделя бях във Варна... ама просто бях с друга кола и нямаше как да се обадя.. обачеее..колега искам да ти кажа, че си сложил уникални джанти.. и паркирал с дупето към улицата да си личи стикера..ти си най-голямата реклама на форума евала!Поздрави.
Мерсиии колега за рекламата и добрите думи . Аз живея в този блок пред който беше паркиран звяра . Поздрави и на теб.
Мерсиии колега за рекламата и добрите думи . Аз живея в този блок пред който беше паркиран звяра . Поздрави и на теб.
Бенковска,ама кой номер беше
Давай , давай казвай улицата всечки да дойдат да гледат колата и да ми препречат пътя като излизам . После пак ще разправяте че била реклама. Крис , ко става утре преди срещата ще се събираме ли за кафе?
Коментар