ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
maiska
Днес към 15 часа колегата Trace на Гоце Делчев - беше пеша и с компания Аз бях спряла пред Грийн Стека със служебната шкода обаче докато се усетя и той вече замина...
Коментар
-
///// написа:Вчера колежката GH Power! Зареди гориво на шела над затвора! Тъкмо в този момент колегата iee пък беше в бокса за смяна на гуми!
Коментар
-
днес на бул. Арсеналски видях Коцето Калки да кара един Фиат Барчета кабрио! :DAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Днес рано сутринта в 7:25 на лъвов мост тъмносиньо браво като на Анатолий, със стикер като на Анатолий. Не беше Анатолий. ДКН 0725 май беше. Имаше и някакъв много интересен стикер отляво, голям такъв. После в Редута около 17:45 подобно браво, пак със стикер като на Анатолий, ДКН 9545 или нещо подобно. Колегата даже май ми загледа бравата, ама в тъмницата едва ли е видял стикера. Беше млад мъж с купчина кабеляци в ръцете. И двете Бравота бяха със стикери долу вдясно, под стопа.
Коментар
-
Тази сутрина на жълтите павета колежка с бяло пуното софийско. на светофара спрях до нея и по4нах да и свиркам тактично но тя се гримираше и няма отговор. махам свиркам - не. накрая все пак ме забеляза. п.с. убедихсе че освен по-добри сме и по-красиви Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:Тази сутрина на жълтите павета колежка с бяло пуното софийско. на светофара спрях до нея и по4нах да и свиркам тактично но тя се гримираше и няма отговор. махам свиркам - не. накрая все пак ме забеляза. п.с. убедихсе че освен по-добри сме и по-красиви Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар