Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой беше днес около 12:20 пред СУ, малко след като се включи на Васил Левски и наби аварийните?! Имаше готин надпис на задното стъкло.
    Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

ilkor написа:
      Щом е била чиста - май аз съм бил Снощи я къпах
      а....а....а....а.....аа...... , бЪш те тая беше! ..... Она мно’о Убава бе колега ! Много безаварийни !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Вчера колежката GH Power! Зареди гориво на шела над затвора! Тъкмо в този момент колегата iee пък беше в бокса за смяна на гуми!

Коментар

///// написа:
          Вчера колежката GH Power! Зареди гориво на шела над затвора! Тъкмо в този момент колегата iee пък беше в бокса за смяна на гуми!
          Че вие сте си направили мини сбирка
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Huku написа:
            Много Хора от Студентски Град се събрахме дайте да си направим една срещичка... Навити ли сте
            Тази сряда 19.11.2008 от 18:30 на паркинга на Комитите зад зала Христо Ботев
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
              Huku написа:
              Много Хора от Студентски Град се събрахме дайте да си направим една срещичка... Навити ли сте
              Тази сряда 19.11.2008 от 18:30 на паркинга на Комитите зад зала Христо Ботев
              Много ми е рано на мен. До 7 съм на работа в центъра
              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
              ...and justice for all

Коментар

Еми не пречи да опиташ ние ще поседим предполагам, а и най- вероято ще се съберем към 7 че все ще има някой закъснял
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

loop написа:
                  ///// написа:
                  Теб те засякох в неделя към 13:00 малко след прелеза в Лазур, имаше някой в колата с теб, май някава мацка и не ми обърна внимание, че ти махах :D

Коментар

coolboby написа:
                    Tornado...Ники...Късно се вписвам тук ама Неделя те мернах на Качица посока СФ-ВН ..аз бях пред автосалона на Ситроен да тествам Ц5 и Ц-Кросър мятам аз...ама няма никой
                    НЕ съм те видял...
                    miro2177 написа:
                    Днес около обяд видинска сива Брава ВН 4445 (или нещо подобно) в Слатина, близо до Булгарплод, до ж.п. презеза. паркирана на тротоара колегата трябва да удари една пароструйка при първа възможност, едвам видях стикера
                    Аа вече не е такава. Измих я. Тогава два дни почивах и беше станака на г*з от прах. :D

--------------------

Коментар

mnpenchev написа:
                      loop написа:
                      ///// написа:
                      Теб те засякох в неделя към 13:00 малко след прелеза в Лазур, имаше някой в колата с теб, май някава мацка и не ми обърна внимание, че ти махах :D
                      Объркал си Бравото - помниш ли какъв беше номера,а пък и аз нямам стикери...все още. В Неделя в 13.00 бях в Приморско... или някой ми е бил откраднал колата.. , пък и аз винаги гледам Фиатките и гледам за стикери, колкото мога :D
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Доста колеги видях днеска по бул. А. Малинов. Някой от форума??? Между 20:30 и 23:00. Аз бях със смачканото пунто...
                        Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Тази сутрин покрай ЦУМ червено браво със стикерче на форума и номер PB6171ВС
                          Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Днеска видях около девет фиата ... все форумни, бяха на паркинга на Комитите я да признаят кои бяха п.п. единят май бях аз

--------------------

Коментар

хахаха май май и ти беше дам :P И аз ги видях, тея трябва да са некви големи пичове и много сериозни
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Аааааа, дали са сериозни си личи в неделя пред "Пипълс"

Коментар

Working...
                                X