Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предварително се извинявам за off topic-а и лошото качество на снимката, но обещах нещо миналата седмица. Не се вижда много добре, но мисля че резултата е все пак е видим.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
    www.dolni.org

Коментар

Абе направо не е истина, сутринта Пак :D

--------------------

Коментар

Ето ме и мен! От дясно разбира се Ама свиркай светакай нещо аз не гледам в огледалото, а братото много заблеян. Да те похваля че не си отишъл в лявата лента дето нямаше коли, а чака 3 светофара.
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
          Ето ме и мен! От дясно разбира се Ама свиркай светакай нещо аз не гледам в огледалото, а братото много заблеян. Да те похваля че не си отишъл в лявата лента дето нямаше коли, а чака 3 светофара.
          Мерси. А иначе гледай за сива брава с черни брони и лепенки ВН4445

--------------------

Коментар

Huku написа:
            zarcov написа:
            Мерси. А иначе гледай за сива брава с черни брони и лепенки ВН4445
            Колега, тебе вече няколко пъти те засичам около студентски град, даже веднъж се разминахме по-отблизо и се огледах за стикер на форума, ама нъц!П.П. Зарко, кажи на баща ти да се ослушва и оглежда по-добре докато се движи със дзверо ! Наскоро пак го засякох - светках, свирках, виках, махах... абе само дето не го подпрях отзад, ама никаква реакция от негова страна
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
              Колега, тебе вече няколко пъти те засичам около студентски град, даже веднъж се разминахме по-отблизо и се огледах за стикер на форума, ама нъц!
              Има На задното стъкло, горе по средата

--------------------

Коментар

Huku написа:
                FaceLess написа:
                Колега, тебе вече няколко пъти те засичам около студентски град, даже веднъж се разминахме по-отблизо и се огледах за стикер на форума, ама нъц!
                Има На задното стъкло, горе по средата
                Аз мога да гарантирам, лично съм видял стикера А баща ми кара толкова бързо, че няма време да се огледа. Може би бързо, но разумно
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Много Хора от Студентски Град се събрахме дайте да си направим една срещичка... Навити ли сте

--------------------

Коментар

То едно време имаше ама .........
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

деси_бургас около 13ч покрай лакомата спирка
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Днес около обяд видинска сива Брава ВН 4445 (или нещо подобно) в Слатина, близо до Булгарплод, до ж.п. презеза. паркирана на тротоара колегата трябва да удари една пароструйка при първа възможност, едвам видях стикера
                        Brava 103HP
                        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                          Днес около обяд видинска сива Брава ВН 4445 (или нещо подобно) в Слатина, близо до Булгарплод, до ж.п. презеза. паркирана на тротоара колегата трябва да удари една пароструйка при първа възможност, едвам видях стикера
                          Това трябва да е колегата Huku.
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Днес в 8.15/ч. на бул. Гоце Делчев и бул. България, синьо Браво с двата стикера СА 664..... май беше, непознавам колегата, ама колицата беше мно’о чистичка и красива ! Евала!
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Щом е била чиста - май аз съм бил Снощи я къпах
                              Прикачени файлове

Коментар

Tornado...Ники...Късно се вписвам тук ама Неделя те мернах на Качица посока СФ-ВН ..аз бях пред автосалона на Ситроен да тествам Ц5 и Ц-Кросър мятам аз...ама няма никой

Коментар

Working...
                                X