Колегата miro2177 пак при УНСС със бележка на предния джам "Забранено за зубъри" :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Ахахахаах, BUSTED!Колеги, аз съм с крушките за смяна. Каня се и аз незнам откога да ги сменя, знам че са изгорели, но все сменям разни други неща. Радиатори на парно, филтри, гуми, чистачки и какво ли още не. Тържествено обещавам, пред целия форум, да си ги сменя още този уикенд. Засрамихте ме! :DСамо за младия РАЦЕР не разбрах...Колега MadHead, да не си ме снимал на Мадрид? И ако е било вчера, май се сещам. На първия светофар след тунела, аз бях в най дясна лента а ти може би си бил средна лента до мен... И аз настъпих защото исках да се преустроя в най-лява... а може и да се лъжа... :DFiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
lud_vaso написа:Ахахахаах, BUSTED!Колеги, аз съм с крушките за смяна. Каня се и аз незнам откога да ги сменя, знам че са изгорели, но все сменям разни други неща. Радиатори на парно, филтри, гуми, чистачки и какво ли още не. Тържествено обещавам, пред целия форум, да си ги сменя още този уикенд. Засрамихте ме! :DСамо за младия РАЦЕР не разбрах...Колега MadHead, да не си ме снимал на Мадрид? И ако е било вчера, май се сещам. На първия светофар след тунела, аз бях в най дясна лента а ти може би си бил средна лента до мен... И аз настъпих защото исках да се преустроя в най-лява... а може и да се лъжа... :DHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
AdViSoRa написа:Колегата miro2177 пак при УНСС със бележка на предния джам "Забранено за зубъри" :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
MadHead написа:lud_vaso написа:Ахахахаах, BUSTED!Колеги, аз съм с крушките за смяна. Каня се и аз незнам откога да ги сменя, знам че са изгорели, но все сменям разни други неща. Радиатори на парно, филтри, гуми, чистачки и какво ли още не. Тържествено обещавам, пред целия форум, да си ги сменя още този уикенд. Засрамихте ме! :DСамо за младия РАЦЕР не разбрах...Колега MadHead, да не си ме снимал на Мадрид? И ако е било вчера, май се сещам. На първия светофар след тунела, аз бях в най дясна лента а ти може би си бил средна лента до мен... И аз настъпих защото исках да се преустроя в най-лява... а може и да се лъжа... :DFiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
този предиобяд в Металекс в Добрич типото на Gei4i7ooo много добро направо му се изкефих само тези пластмаски дето си ги сложил под мигачите са гадни иначе колицата е 6+ май че баща ти беше с него защото теб щях да те познаяRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Около 19 и 10 на пикадили-окръжна червена пунтара с Емовия стикер. Излезе от паркинга половин минута преди мен,ама не го видях на къде запраши.Номера му беше нещо от сорта на 5189, ама не съм сигурат. 5 минути по-късно из уличките около кооперативния spe4elist-a с алфетката, но само го мярнах, че е в уличката.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Около 19 и 10 на пикадили-окръжна червена пунтара с Емовия стикер. Излезе от паркинга половин минута преди мен,ама не го видях на къде запраши.Номера му беше нещо от сорта на 5189, ама не съм сигурат. 5 минути по-късно из уличките около кооперативния spe4elist-a с алфетката, но само го мярнах, че е в уличката.
Коментар
-
miro2177 написа:AdViSoRa написа:Колегата miro2177 пак при УНСС със бележка на предния джам "Забранено за зубъри" :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Черно добричко пунто с номер 6365 до мол Варна около обяд. Забелязахме го с Феникса.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
BEX---GT написа:miro2177 написа:AdViSoRa написа:Колегата miro2177 пак при УНСС със бележка на предния джам "Забранено за зубъри" :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Huku написа:Два дни подред като се прибирам от работа от студентски град. От ОМВ-то посока Колелото на 4-ти километър засичам едно синьо Фиат Браво със стикер на Форума и номер СА9584. Я да си признава бързо кой е>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар