Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата miro2177 пак при УНСС със бележка на предния джам "Забранено за зубъри" :D
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

Ахахахаах, BUSTED!Колеги, аз съм с крушките за смяна. Каня се и аз незнам откога да ги сменя, знам че са изгорели, но все сменям разни други неща. Радиатори на парно, филтри, гуми, чистачки и какво ли още не. Тържествено обещавам, пред целия форум, да си ги сменя още този уикенд. Засрамихте ме! :DСамо за младия РАЦЕР не разбрах...Колега MadHead, да не си ме снимал на Мадрид? И ако е било вчера, май се сещам. На първия светофар след тунела, аз бях в най дясна лента а ти може би си бил средна лента до мен... И аз настъпих защото исках да се преустроя в най-лява... а може и да се лъжа... :D
      Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
      www.dolni.org

Коментар

lud_vaso написа:
        Ахахахаах, BUSTED!Колеги, аз съм с крушките за смяна. Каня се и аз незнам откога да ги сменя, знам че са изгорели, но все сменям разни други неща. Радиатори на парно, филтри, гуми, чистачки и какво ли още не. Тържествено обещавам, пред целия форум, да си ги сменя още този уикенд. Засрамихте ме! :DСамо за младия РАЦЕР не разбрах...Колега MadHead, да не си ме снимал на Мадрид? И ако е било вчера, май се сещам. На първия светофар след тунела, аз бях в най дясна лента а ти може би си бил средна лента до мен... И аз настъпих защото исках да се преустроя в най-лява... а може и да се лъжа... :D
        Дам С една зла баничкарка. Бяла Реших да се заиграя, но после реших че искаш да се престрояваш. След това видя празна най-лявата лента и духна
        Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
        Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
        FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
        Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

AdViSoRa написа:
          Колегата miro2177 пак при УНСС със бележка на предния джам "Забранено за зубъри" :D
          Xaxa мин седмица сложих бележката на един колега на чистачките и той сега ми го връща. даже не е измислил друг бъзик а ми върна моята бележка
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

MadHead написа:
            lud_vaso написа:
            Дам С една зла баничкарка. Бяла Реших да се заиграя, но после реших че искаш да се престрояваш. След това видя празна най-лявата лента и духна
            Е, помня все пак значи! Усетих аз, че се заигра в началото. Но после и да си ми мигнал, как да разбера, че си колега от форума като се дегизираш с такива бели баници? :D
            Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
            www.dolni.org

Коментар

този предиобяд в Металекс в Добрич типото на Gei4i7ooo много добро направо му се изкефих само тези пластмаски дето си ги сложил под мигачите са гадни иначе колицата е 6+ май че баща ти беше с него защото теб щях да те позная
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Около 19 и 10 на пикадили-окръжна червена пунтара с Емовия стикер. Излезе от паркинга половин минута преди мен,ама не го видях на къде запраши.Номера му беше нещо от сорта на 5189, ама не съм сигурат. 5 минути по-късно из уличките около кооперативния spe4elist-a с алфетката, но само го мярнах, че е в уличката.
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                  Около 19 и 10 на пикадили-окръжна червена пунтара с Емовия стикер. Излезе от паркинга половин минута преди мен,ама не го видях на къде запраши.Номера му беше нещо от сорта на 5189, ама не съм сигурат. 5 минути по-късно из уличките около кооперативния spe4elist-a с алфетката, но само го мярнах, че е в уличката.
                  Това Пунто 5189 е на жената на Чочо или momo-wrc. На 100% номера е същия и аз бях я засякъл един път и даже я снимах .
                  http://vbox7.com/play:1631a342
                  http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                  http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                  http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Два дни подред като се прибирам от работа от студентски град. От ОМВ-то посока Колелото на 4-ти километър засичам едно синьо Фиат Браво със стикер на Форума и номер СА9584. Я да си признава бързо кой е

--------------------

Коментар

miro2177 написа:
                      AdViSoRa написа:
                      Xaxa мин седмица сложих бележката на един колега на чистачките и той сега ми го връща. даже не е измислил друг бъзик а ми върна моята бележка
                      колега, май съм те виждал на паркинга, който така хубаво го затвориха до УНСС не знаех, че си от форума, ако те видя пак, ще поздравя, аз съм често там, може и да си виждал моя Фичо
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Ямболска Брава 9311 или нещо подобно :D до Мол София
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Черно добричко пунто с номер 6365 до мол Варна около обяд. Забелязахме го с Феникса.
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

BEX---GT написа:
                            miro2177 написа:
                            AdViSoRa написа:
                            колега, май съм те виждал на паркинга, който така хубаво го затвориха до УНСС не знаех, че си от форума, ако те видя пак, ще поздравя, аз съм често там, може и да си виждал моя Фичо
                            Аз също често засичам твойто браво, знам го по немора 1993 май беше но до колкото си спомням нямаш стикер.те паркинга го затвориха отпред но студентската мисъл сече като бръснач и вс почнахме да влизаме отзад между колчетата
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Разминахме се с vesko.t на кръстовището пред Билла, после той ме подмина като зави наляво, а аз си чаках зеленото за направо. Не знам дали ме видя, брат ми караше
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Huku написа:
                                Два дни подред като се прибирам от работа от студентски град. От ОМВ-то посока Колелото на 4-ти километър засичам едно синьо Фиат Браво със стикер на Форума и номер СА9584. Я да си признава бързо кой е
                                Е как да не знаеш кой е това Това е брат ми. Засичаш го защото работим на цариградско и живеем в Студентски град!
                                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                                X