Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    В събота в Бургас по околовръстното (в посока към Созопол) ме изпревари едно черно Браво с огромен Абартов скорпион на задното стъкло и стикери на .ком форума. Дали влиза и в нашия форум и кой е той?!?Упс, аз всъщност се возех в един таралясник...БМВ тройка някаква
    Тъмно-синьо е и е на колегата Grigor_j Трябва му закича някой стикер на чистачката, че почти всеки ден го виждам спрял пред "камъните" (едно кафе)
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Immortal написа:
      В събота в Бургас по околовръстното (в посока към Созопол) ме изпревари едно черно Браво с огромен Абартов скорпион на задното стъкло и стикери на .ком форума. Дали влиза и в нашия форум и кой е той?!?Упс, аз всъщност се возех в един таралясник...БМВ тройка някаква
      това е брат ми но той май не влиза тук.. от време на време даже по често го кара жена му че той е на работа

Коментар

а мен никой ли не ме засича а?колегата килер-чо засякох вчера слизаше към центъра ако не се лъжа беше той

Коментар

ju написа:
          ju написа:
          Lane Staley написа:
          Сребристо Браво с няколко 4ки в номера ( 2 на брой ) и стикер от онези на колегата от Варна. Днес в 12:43 до Бизнес Парк София. Присветнах му, но той май помисли, че е за друго
          Май и аз видях въпросния колега днес, ако номера му е 2446 но към 2:30 се беше наредил за ляв завой от Васил Левски към Дондуков... и на мен не ми обърна внимание - съсредоточено гледаше нещо в колата си
          jorkos написа:
          днес към 12.30ч на кръстовището м/у Младост 2 и 3 е засечено сиво Браво СА2446...
          Много засичано това Браво, а не си признава кой е...
          Сигурно е Конникът (Шофьоът ) без глава, или Духът от Операта ( бравото )...
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Червена брава с номер СА 1740 МВ паркирано при УНСС. Някой колега студент явно.
            Junkey написа:
            AdViSoRa написа:
            Браво СО 1613 паркирано в квартал Редута на улица Марагидик.Със стикер профил на Браво.
            Аз съм колега, да не би ти да си оранжевото Пунто, следващият път може да свирнеш да се запознаем .
            Не колега. Аз съм с едно червено пунто МК2 и паркирам малко по нагоре пред фитнеса най-често.
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

Dimo_J написа:
              а мен никой ли не ме засича а?колегата килер-чо засякох вчера слизаше към центъра ако не се лъжа беше той
              Май не е той, защото му гледам колата при Бобо от известно време.

Коментар

AdViSoRa написа:
                Аз Забеляза ли как бях грозно запушен от един колега,който не беше могъл да си намери др място и се залепил за мен Ти влизаш ли в съшия паркинг да знам да се оглеждам :D
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

AdViSoRa написа:
                  Junkey написа:
                  AdViSoRa написа:
                  Браво СО 1613 паркирано в квартал Редута на улица Марагидик.Със стикер профил на Браво.
                  Аз съм колега, да не би ти да си оранжевото Пунто, следващият път може да свирнеш да се запознаем .
                  Не колега. Аз съм с едно червено пунто МК2 и паркирам малко по нагоре пред фитнеса най-често.
                  Не се сещам къде е тоз фитнес
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

miro2177 написа:
                    AdViSoRa написа:
                    Аз Забеляза ли как бях грозно запушен от един колега,който не беше могъл да си намери др място и се залепил за мен Ти влизаш ли в съшия паркинг да знам да се оглеждам :D
                    Видях го форда.Аз паркирам най-често доло при строежа откъм булеварда.
                    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                    ...and justice for all

Коментар

AdViSoRa написа:
                      miro2177 написа:
                      AdViSoRa написа:
                      Видях го форда.Аз паркирам най-често доло при строежа откъм булеварда.
                      Аха, там е мн прашно и като минават камьоните ставаш за мивка
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Млад РАЦЕР с тежък крак! Мигнах му, но май не ме отрази много Бях с една Пловдивска баничарка...
                        Прикачени файлове
                        Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                        Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                        FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000