към 5 и 30 сиво(май) брaво под топливо, направи десен завой на светофара. Имаше от стикерите на Емо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
ju написа:Lane Staley написа:Сребристо Браво с няколко 4ки в номера ( 2 на брой ) и стикер от онези на колегата от Варна. Днес в 12:43 до Бизнес Парк София. Присветнах му, но той май помисли, че е за другоjorkos написа:днес към 12.30ч на кръстовището м/у Младост 2 и 3 е засечено сиво Браво СА2446...RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
MOYA написа:Днес към 17.00 часа. Браво- номер Y 9311 със стикер на задното стъкло ( долу в дясно) яко псуваше задръстването до Софийският университет в крайна дясна лента до оградата на строежа.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
хаха днес на първото ми ходене с колата до Русе ест видях едно стикеросано браво..зеленичко със стикери на задния прозорец и на страничния. На един светофар стоеше на една кола от мен в най-лява лента свирнах, ама не ме видя номера беше нещо 6192 или нещо такова...и това 5 минути след като влязох в русеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
nikki_sixx написа:ivan_dmx написа:Н2654някой да си го познава?! вчера мина покрай мене по отец пайсибеше със стикера ама от малките облите...имаше добри джанти зелено беше ако не се лъжанякаде към 10 часа..
Коментар
-
Днеска видях една черна брава със светещи фарове и халогени над ХЕИ-то, беше сигурно 8-9 сутринта,чак след време ми се стори че имаше стикер.9104 му е регистрацията......май варненска беше Колега, ако може малко повече старание с Българския език. В едно изречение 4 правописни грешки... Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар