Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

към 5 и 30 сиво(май) брaво под топливо, направи десен завой на светофара. Имаше от стикерите на Емо.
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Н2654някой да си го познава?! вчера мина покрай мене по отец пайсибеше със стикера ама от малките облите...имаше добри джанти зелено беше ако не се лъжанякаде към 10 часа..
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Днес към 17.00 часа. Браво- номер Y 9311 със стикер на задното стъкло ( долу в дясно) яко псуваше задръстването до Софийският университет в крайна дясна лента до оградата на строежа.
        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

ju написа:
          Lane Staley написа:
          Сребристо Браво с няколко 4ки в номера ( 2 на брой ) и стикер от онези на колегата от Варна. Днес в 12:43 до Бизнес Парк София. Присветнах му, но той май помисли, че е за друго
          Май и аз видях въпросния колега днес, ако номера му е 2446 но към 2:30 се беше наредил за ляв завой от Васил Левски към Дондуков... и на мен не ми обърна внимание - съсредоточено гледаше нещо в колата си
          jorkos написа:
          днес към 12.30ч на кръстовището м/у Младост 2 и 3 е засечено сиво Браво СА2446...
          Много засичано това Браво, а не си признава кой е...
          RIP Притежателка на горда Panda RIP
          Bravo 1.2 16V

Коментар

MOYA написа:
            Днес към 17.00 часа. Браво- номер Y 9311 със стикер на задното стъкло ( долу в дясно) яко псуваше задръстването до Софийският университет в крайна дясна лента до оградата на строежа.
            Хахахаха, аз съм. Ама не псувах задръстването, щото съм им свикнал, ами един с едно ауди пред мен дето правеше някакви странни маневри Абе нормални неща Много си наблюдателен, аз по принцип се оглеждам, ама не съм те видял
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

g

Синкаво пунто номер РВ 7575...,на заведение Ескада към 17 и 30 часа,със залепен стикер на страничото стъкло,да си признава кой е, и евала за пунтото ,много хваща окото
              Nissan Primera 1.6 16v P11
              ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Днес към 18:00-18:10 с колегата coolboby забелязахме светло сиво четириврато Пунто със стикер Мина покрай стадиона
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

В събота в Бургас по околовръстното (в посока към Созопол) ме изпревари едно черно Браво с огромен Абартов скорпион на задното стъкло и стикери на .ком форума. Дали влиза и в нашия форум и кой е той?!?Упс, аз всъщност се возех в един таралясник...БМВ тройка някаква

Коментар

ivan_dmx написа:
                    Н2654някой да си го познава?! вчера мина покрай мене по отец пайсибеше със стикера ама от малките облите...имаше добри джанти зелено беше ако не се лъжанякаде към 10 часа..
                    туй ше да е колегата "казан"
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

хаха днес на първото ми ходене с колата до Русе ест видях едно стикеросано браво..зеленичко със стикери на задния прозорец и на страничния. На един светофар стоеше на една кола от мен в най-лява лента свирнах, ама не ме видя номера беше нещо 6192 или нещо такова...и това 5 минути след като влязох в русе
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес към 1 часа в Хаджи Димитър червено тунинговано Браво, точно при ЧиЧи Бургерите Мина покрай мен и спря малко по надолу.
                        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

nikki_sixx написа:
                          ivan_dmx написа:
                          туй ше да е колегата "казан"
                          май не е тойщото май беше брава което видяхпак колегата съм го виждал и е с браво
                          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Днеска видях една черна брава със светещи фарове и халогени над ХЕИ-то, беше сигурно 8-9 сутринта,чак след време ми се стори че имаше стикер.9104 му е регистрацията......май варненска беше Колега, ако може малко повече старание с Българския език. В едно изречение 4 правописни грешки... Модераторски екип на fiat-bg.org
                            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Браво СО 1613 паркирано в квартал Редута на улица Марагидик.Със стикер профил на Браво.
                              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                              ...and justice for all

Коментар

AdViSoRa написа:
                                Браво СО 1613 паркирано в квартал Редута на улица Марагидик.Със стикер профил на Браво.
                                Аз съм колега, да не би ти да си оранжевото Пунто, следващият път може да свирнеш да се запознаем .
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X