Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коелгата coolboby днес голям зор видях докато го накарам да спре във В.Търново.Още с влизане в града го засякох на съда и преследвах до светофарите преди Аптечно управление.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Коелгата coolboby днес голям зор видях докато го накарам да спре във В.Търново.Още с влизане в града го засякох на съда и преследвах до светофарите преди Аптечно управление.
      Аз само на свирки се обръщам... На кръстовището под строителен те идентифицирах като свирна..спрях на аптечно, щото там имаше място

Коментар

Какво имаме тук ???Бързо да си признава кой е тоз, докато не си е тръгнал от Ямбол, че да се запознаем !Снимката я направих тази сутрин пред сервиза на hit-ko.
        Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
          Какво имаме тук ???Бързо да си признава кой е тоз, докато не си е тръгнал от Ямбол, че да се запознаем !Снимката я направих тази сутрин пред сервиза на hit-ko.
          Аз като гледам номера ми идва една идея кой може да е.......Ама някой друг да каже, че да не се изказвам неподготвен
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Този четвъртък или петък в кв.Надежда, заподозрян е колегата ju , но не съм сигурен ориентирах се само по джантите
            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
            Fiat Tipo 1991 - ex
            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Току що на бул. Сливница, тъмна мареа комби с лепенка Италфест на задният джам и рег. номер СА9291.

Коментар

ae... на тоз колега му святках сума време... и карах зад него.., ама не ме ли видя? Сърдит ли е за нещо... или пък друга причина имаше да не даде знак, че ме е видял - не знам. Зави към ОМВ на Пикадили център.. до св. Анна (болницата)Споменах ли, че ми дължи бира зарад обидата, че не ме е видял!? И да каже кой е... мислех да правя некви селски изпълнения... и да го поизпреваря, че да ме види.., ама се осъферих овреме!
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Колеги на ул. Марагидик стой едно оранжево Пунто с рег. ном. С 0842 МК и лепенка на Италфест-а. Веднага да си казва кой е????
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

nastybg написа:
                    Този четвъртък или петък в кв.Надежда, заподозрян е колегата ju , но не съм сигурен ориентирах се само по джантите
                    Колежка Странно как си ме познал по джантите като от миналата седмица са железни... , явно се набиват на очи , но иначе в четвъртък минах през Надежда. Защо не даде знак?
                    RIP Притежателка на горда Panda RIP
                    Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
                      Колежка Странно как си ме познал по джантите като от миналата седмица са железни... , явно се набиват на очи , но иначе в четвъртък минах през Надежда. Защо не даде знак?
                      Абе по-добре, че не съм давал знаци щото определено не си била ти ... просто джантите ме загледаха в бравото, което съм виждал няколко пъти из надежда и мислех, че си ти !
                      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                      Fiat Tipo 1991 - ex
                      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

днес сутринта около 8.00 ч. колегата vesko.t отиваше на работа / и аз натам/ и се засякохме на колелото на летището в Сарафово... видях го че идва отдалече, нарочно го изчакаках - спрях на стоп-а и гледах с надежда да ми обърне внимание... нищо... беше май с колежка и й обръщаше внимание
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

От доста време насам мяркам синьо Bravo с номер СА 1688 ВН паркирано на "Александър С. Пушкин" на около 100м. от кръговото в посока околоМръсното. Колегата да се предава без бой и да казва кой е. Доста често съм в района, така че може някой път да го хвана на къс пас .

Коментар

сива брава със стикер вчера след ралито в аспарухово ?спряхме си полафихме там на спиркатаТОХИРО ли как се пише да си признае кой е
                            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                            http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

fihi написа:
                              От доста време насам мяркам синьо Bravo с номер СА 1688 ВН паркирано на "Александър С. Пушкин" на около 100м. от кръговото в посока околоМръсното. Колегата да се предава без бой и да казва кой е. Доста често съм в района, така че може някой път да го хвана на къс пас .
                              Аз си признавам, но съм колежка. :D
                              Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                              www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Дилянскиииии, неска пак ти видях звяра пред вас. Някъде към 3-4 след обяд. Имаме офис там срещу вас и ходих да видя на Ники Сикса една приятелка
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X