Коелгата coolboby днес голям зор видях докато го накарам да спре във В.Търново.Още с влизане в града го засякох на съда и преследвах до светофарите преди Аптечно управление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Tornado написа:Коелгата coolboby днес голям зор видях докато го накарам да спре във В.Търново.Още с влизане в града го засякох на съда и преследвах до светофарите преди Аптечно управление.
Коментар
-
Immortal написа:Какво имаме тук ???Бързо да си признава кой е тоз, докато не си е тръгнал от Ямбол, че да се запознаем !Снимката я направих тази сутрин пред сервиза на hit-ko.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Този четвъртък или петък в кв.Надежда, заподозрян е колегата ju , но не съм сигурен ориентирах се само по джантитеAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
ae... на тоз колега му святках сума време... и карах зад него.., ама не ме ли видя? Сърдит ли е за нещо... или пък друга причина имаше да не даде знак, че ме е видял - не знам. Зави към ОМВ на Пикадили център.. до св. Анна (болницата)Споменах ли, че ми дължи бира зарад обидата, че не ме е видял!? И да каже кой е... мислех да правя некви селски изпълнения... и да го поизпреваря, че да ме види.., ама се осъферих овреме!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nastybg написа:Този четвъртък или петък в кв.Надежда, заподозрян е колегата ju , но не съм сигурен ориентирах се само по джантитеRIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
ju написа:Колежка Странно как си ме познал по джантите като от миналата седмица са железни... , явно се набиват на очи , но иначе в четвъртък минах през Надежда. Защо не даде знак?Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
днес сутринта около 8.00 ч. колегата vesko.t отиваше на работа / и аз натам/ и се засякохме на колелото на летището в Сарафово... видях го че идва отдалече, нарочно го изчакаках - спрях на стоп-а и гледах с надежда да ми обърне внимание... нищо... беше май с колежка и й обръщаше вниманиеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
fihi
От доста време насам мяркам синьо Bravo с номер СА 1688 ВН паркирано на "Александър С. Пушкин" на около 100м. от кръговото в посока околоМръсното. Колегата да се предава без бой и да казва кой е. Доста често съм в района, така че може някой път да го хвана на къс пас .
Коментар
-
fihi написа:От доста време насам мяркам синьо Bravo с номер СА 1688 ВН паркирано на "Александър С. Пушкин" на около 100м. от кръговото в посока околоМръсното. Колегата да се предава без бой и да казва кой е. Доста често съм в района, така че може някой път да го хвана на къс пас .
Коментар
-
Дилянскиииии, неска пак ти видях звяра пред вас. Някъде към 3-4 след обяд. Имаме офис там срещу вас и ходих да видя на Ники Сикса една приятелкаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар