Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    Колежке нещо мааалко ме изпревари ... аз също искам да разбера кой се "крие зад" споменатото Браво, защото вчера докато драпах пеш го видях точно на Пещерско срещу ХЕИ-то! Само да отбележа, че забелязах два стикера -по един на всяко странично стъкло Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!!Опааа...разкрих го! В гаража бешееее ... npace ти ли си човече?!
    След няколко месеца и 2 лични съобщения -> да аз съм 0140 И както казах на колежката ЕVITA друго бяло HGT в Пловдив няма.Така че ако видите бяло HGT - aз съм!

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_01-да така е! Веднъж точно на кръстовището при ХЕИ бях спрял зад тебе при червен светофар и като тръгнахме ти бибитках,но ти ме разбра погрешно и така го изряза тоя фиат,че като те настигнах вече се катереше на бордюра при ксеноните!!! :D :D :D поздрави!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Малко по надолу до фото МАХ се катеря по бордюрите, а и много ме мързи вечер да го прибирам в гаража и редовно седи под терасата до магазина.А иначе не мога да разбера що всеки с Фиат Браво като ме види и се напъва и ме гледа лошо от колата в поза "Ебахт волана , шо не мое по високо?".Ще взема да си сложа едни лепенки 80 16V най накрая!.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

моя е грешката! И мисля, че пак не ме разбра или аз нещо не вдянах...бибитках ти за поздрав,защото вече знаех ,че си ти!!! Поздрави и на някоя среща в неделя ще изясним случката... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 .
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

npace написа:
            Jimy написа:
            Колежке нещо мааалко ме изпревари ... аз също искам да разбера кой се "крие зад" споменатото Браво, защото вчера докато драпах пеш го видях точно на Пещерско срещу ХЕИ-то! Само да отбележа, че забелязах два стикера -по един на всяко странично стъкло Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!!Опааа...разкрих го! В гаража бешееее ... npace ти ли си човече?!
            След няколко месеца и 2 лични съобщения -> да аз съм 0140 И както казах на колежката ЕVITA друго бяло HGT в Пловдив няма.Така че ако видите бяло HGT - aз съм!
            Печелиш наградата за най-бърза реакция!
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

iee написа:
              Бубачко преди 20-тина минути на кръстовището на Бенковски и Пискюлиев. Дадох му път и той си мина като пич без да ме познае Беше се зареял някъде.
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 жеста съвсем не остана незабелязан нали затва са проверявам да не е бил някой наш... Мернах един младеж със светло яке само вътре непознат, даже махнах за мерси за дадения път... Повечко се оглеждам за сякакви луди баби в тоя район, че имат едни кофти навици да изпълзяват от всегде . Другия път засечка, натискане към тротоара и спиране, да се знае кой-кой е

Коментар

Абе мислих аз да те притесня , ама в този момент ми звънна телефона и когато приключих разговора ти вече завиваше наляво по кракра, пък аз бях надясно. Така се разминахме де.Имаш оправдание до някъде, че не си ме познал, щот колата ми е толкова мръсна, че не знам кво се вижда отвън
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

EVITA написа:
                  Сега освен да чакам някой охлюв да ми я донесе :D Въобще не съм видял въобще че има такава тема.....

Коментар

npace написа:
                    EVITA написа:
                    Сега освен да чакам някой охлюв да ми я донесе :D Въобще не съм видял въобще че има такава тема.....
                    Колега,ти ли мина вчера около 8;30 сутринта през кръстовището на аптека мальовица? :D :D

Коментар

неска бипнах на един колега от форума с едно зелено браво със стикер одзаде..... мисля че добричка регистрация беше правеше си нещо по колата беше отворил предния капак в трошеводо Афера барчето ...малко ме изгледа... май не се осети че заради това го поздравих
                      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

В Ямбол няма много хора от форума, но...В петък си закусвам сутринта към 07:30 на баничарницата срещу пожарната, и докато си гризях баничката на капака на Дедрата се загледах по съседната кола и се ококорих. Марея комби със стикер от големите (phoenix-овите). Рег номера беше У 7619 АВ.Кой беше бързо да си признава?!

Коментар

Днес ( вече май вчера) пътувайки по Ломско шосе посока околовръстното, дадох път на синя Брава с номер СА4273 за ляв завой за паркинга на 632-и блок в Надежда. След като зави видях кръглия стикер от дясно на задното стъкло
                          RIP Притежателка на горда Panda RIP
                          Bravo 1.2 16V

Коментар

Преди около час Пикадили/Практикер черно типо с двата стикера ТХ номер май беше свирих къси дълги даже едва завих за да го поздравявам надявам се да ме е видял
                            Fiat punto 1,1
                            Fiat bravo 1,6 16v
                            Fiat bravo 2,0 20v
                            Honda civic 1,5
                            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
                              Преди около час Пикадили/Практикер черно типо с двата стикера ТХ номер май беше свирих къси дълги даже едва завих за да го поздравявам надявам се да ме е видял
                              Ха ха ха. Видях, че без малко да не вземеш завоя. Само, че и аз късно те видях вече бях завил. Да си призная не зацепих, че е някой от форума, щот имаше един пред мене, дет ме изнерви и тогава го ругаех още Ей браво, видял си ме с току що измита кола
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

sUkI написа:
                                Колега,ти ли мина вчера около 8;30 сутринта през кръстовището на аптека мальовица? :D :D
                                Ъхъ

Коментар

Working...
                                X