Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_01-да така е! Веднъж точно на кръстовището при ХЕИ бях спрял зад тебе при червен светофар и като тръгнахме ти бибитках,но ти ме разбра погрешно и така го изряза тоя фиат,че като те настигнах вече се катереше на бордюра при ксеноните!!! :D :D :D поздрави!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Малко по надолу до фото МАХ се катеря по бордюрите, а и много ме мързи вечер да го прибирам в гаража и редовно седи под терасата до магазина.А иначе не мога да разбера що всеки с Фиат Браво като ме види и се напъва и ме гледа лошо от колата в поза "Ебахт волана , шо не мое по високо?".Ще взема да си сложа едни лепенки 80 16V най накрая!.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
моя е грешката! И мисля, че пак не ме разбра или аз нещо не вдянах...бибитках ти за поздрав,защото вече знаех ,че си ти!!! Поздрави и на някоя среща в неделя ще изясним случката... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 .Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
npace написа:Jimy написа:Колежке нещо мааалко ме изпревари ... аз също искам да разбера кой се "крие зад" споменатото Браво, защото вчера докато драпах пеш го видях точно на Пещерско срещу ХЕИ-то! Само да отбележа, че забелязах два стикера -по един на всяко странично стъкло Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!!Опааа...разкрих го! В гаража бешееее ... npace ти ли си човече?!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
bubachko
iee написа:Бубачко преди 20-тина минути на кръстовището на Бенковски и Пискюлиев. Дадох му път и той си мина като пич без да ме познае Беше се зареял някъде.
Коментар
-
Абе мислих аз да те притесня , ама в този момент ми звънна телефона и когато приключих разговора ти вече завиваше наляво по кракра, пък аз бях надясно. Така се разминахме де.Имаш оправдание до някъде, че не си ме познал, щот колата ми е толкова мръсна, че не знам кво се вижда отвънТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
sUkI
npace написа:EVITA написа:Печелиш наградата за най-бърза реакция!
Коментар
-
В Ямбол няма много хора от форума, но...В петък си закусвам сутринта към 07:30 на баничарницата срещу пожарната, и докато си гризях баничката на капака на Дедрата се загледах по съседната кола и се ококорих. Марея комби със стикер от големите (phoenix-овите). Рег номера беше У 7619 АВ.Кой беше бързо да си признава?!
Коментар
-
Преди около час Пикадили/Практикер черно типо с двата стикера ТХ номер май беше свирих къси дълги даже едва завих за да го поздравявам надявам се да ме е видялFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
KrAs написа:Преди около час Пикадили/Практикер черно типо с двата стикера ТХ номер май беше свирих къси дълги даже едва завих за да го поздравявам надявам се да ме е видялТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар