Ами гледам, че живееш в Младост. като не мога да те засека там, те излових на ничия територия :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
deadairplane
-
Днес стана обратното - мен ме видяха Емо и Мария (phoenix)! В една доста комична ситуация! В последствие и аз ги видях, че и направих опит да ги ударя! Сигурно са изтръпнали завалиите, но поне се хилеха! Прибирам се значи днес от работа и както обикновено в колата стържи здраво Джо Сатриани! И си спирам аз на червено в средната лента на светофара на патриарха! По едно време само поглеждам в огледалото и виждам приближаваща се със сирена патрулка! И останалите коли се изместват и аз само се обръщам за секунда да видя от коя страна смята да мине патрулката, че аз да се изместя вдругата! Маневрата трябваше да бъде бърза и прецизна, за да освободя път на патрулката и да не ударя колата спряла в лявата лента! И пак поглеждам в огледалото - патрулката зад мен вече! Бря! И тръгвам и... Малиии.... Угасих колата! Срамота! Патрулката напъва отзад! Паля аз и тръгвам с ляв да се изместя! Приближавам се да не казвам боя до боя до съседната кола в ляво, когато си чувам името от някъде! Оказа се, че таз лявата кола е алфата на Емо и Мимето и те ми викат! Ама се ухилили и двамата! През това време патрулката ме подминава! Свалям стъклото! И аз само викам: Ами угасих колата! И Мимето: Ми... видяхме! Та тъй - и днес не мина без прикючения!
Коментар
-
deadairplane написа:blagun написа:Днес към 18:00ч. по Ботевградско шосе посока центъра се движеше синьо Браво с ВТ......... номер и стикер на форума.... Имам съмнения, но да си признаваBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
deadairplane
-
blagun написа:deadairplane написа:blagun написа:Днес към 18:00ч. по Ботевградско шосе посока центъра се движеше синьо Браво с ВТ......... номер и стикер на форума.... Имам съмнения, но да си признаваex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
1115 написа:Ех жена ми чак сега ми каза, че когато си идвала от работа в събота с пунтака и видяла три фиатки от италфеста с номера 4, 47 и 9 - да си признават кои са били. Опс ....това е станало по Ботевградско шосе.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар