Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    EVITA написа:
    Тази вечер на сточна гара ... тъмносиня алфа гтв с номер 2800 , която незнайно защо караше с ужасно висока скорост. Не знам от клуба ли е, но пресичаха хора....
    Тук не говорим ли за фиати? :P
    Възмутих се, извинете ме. Ама и темата е видях те, ти ли беше.
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Harzulov написа:
      Охо здрасти колега това е моето зверче. Аз бях вчера във Велико търново на празника,защо не драсна една бележка да се видиме .А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.
      На Дряновския манастир освен "купе"-то и "Браво"-то имаше още 5 коли фиатки бре колега... :D а точно на излизане от манастира (пред входа точно)се виждаше едно синьо "Стило"... и предполагам, че човекът с тениската съм бил аз... шото два дена не я свалих от гърба си!

Коментар

Harzulov написа:
        ilkor написа:
        Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:
        Охо здрасти колега това е моето зверче. Аз бях вчера във Велико търново на празника,защо не драсна една бележка да се видиме .А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
        Купето с големия стикер бях аз . Признавам си без бои. Но там наистина бяхме седем обозначени коли ,а с тениски и якета бяха няколко човека.
        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Днес колегата SHB паркирал на бул. Петко Каравелов около 16:30.
          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
          ...and justice for all

Коментар

Абе, кой слага листчета с адреса на форума по Младост... ?!..Много хитро измислено
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Днес към 18 часа колегата Дилян (dilyanski1977) до Шишковата градинка, ама не съм сигурен дали ме забеляза, че с тез тъмните прозорци не го видях на къде гледа.
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                Днес към 18 часа колегата Дилян до Шишковата градинка, ама не съм сигурен дали ме забеляза, че с тез тъмните прозорци не го видях на къде гледа.
                Ти си се върнал от шоплука ли бря? :D
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  iee написа:
                  Днес към 18 часа колегата Дилян(dilyanski1977) до Шишковата градинка, ама не съм сигурен дали ме забеляза, че с тез тъмните прозорци не го видях на къде гледа.
                  Ти си се върнал от шоплука ли бря? :D
                  Ооооооо ти забеляза бря. Къв го дървиш? Не се сбаждаш никъв П.П Утре пак отивам, мамка му!!!
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Черното купе на Shadow... вчера сутринта в обичайното задръстване М.рудник - центъра, а към 17.30 май gamma на светофара М.рудник - центъра, но бях далече и бързо минах иначе марийката беше същия цвят и седан
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

iee написа:
                      П.П Утре пак отивам, мамка му!!!
                      за феста там ли ще си бе Иване? Аз казах ли ти, че съм сърдит на жена ти? На връщане от Търново, изпреварихме всички автобуси пътуващи за Варна... и даже бяхме с почти час по-рано от тях в града...
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                        iee написа:
                        П.П Утре пак отивам, мамка му!!!
                        за феста там ли ще си бе Иване? Аз казах ли ти, че съм сърдит на жена ти? На връщане от Търново, изпреварихме всички автобуси пътуващи за Варна... и даже бяхме с почти час по-рано от тях в града...
                        Пак съм на обучение, за феста не знам. За сърдити няма да говорим, 5 пъти ти звънях никъв не дигаш
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                          Днес към 18 часа колегата Дилян (dilyanski1977) до Шишковата градинка, ама не съм сигурен дали ме забеляза, че с тез тъмните прозорци не го видях на къде гледа.
                          Шшшшшт да не чуят куките , съжалявам наистина не те видях. Ти свирна ли ми?
                          http://vbox7.com/play:1631a342
                          http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                          http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                          http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

на 29.09 около 18.20 под подлез Родопи посока тунела тъмно синьо браво.доколкото видях беше със стикер отзад.нещо от рода на 1578 му беше номера
                            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Това съм аааазззз! Да не би да караше след мен..?Ама бипкайте, махайте ... как да знам че сте съфорумци.
                              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Вчера мернах типото на Крематора, ама го караше жена - да не го е продал?п.п. Ако тя все пак чете форума искам да и кажа, че ляв завой на червено още не е разрешен .

Коментар

Working...
                                X