Аре ве Дилянски... слез да си видиш шоферската врата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
phoenix написа:Аре ве Дилянски... слез да си видиш шоферската вратаТова с визитката е добър начин да разбереш , че някой колега е минал покрай колата ти и те е отразил а не те е подминал само.
Другия път след срещата имаш една бира в кръчмата от мен .
Коментар
-
уха.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Тъмно синя Мареа на бул.Кл.Охридски посока околовръстното около 09:20 тази сутрин...Стикера е на задното стъкло горе вдясно, от по - големите(видях го в огледалото)... и с някакви светлинки по фаровете... май наредени сини диодчета бяхаM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Тъмно браво с вероятен номер С 4151 ХС вчера на главен път София - Варна около бензиностанция "Шел" при с.Микре, 17:30 часа. Със стикер на задното стъкло. Казвам вероятен номер, тъй като ни изпревари и бързо се загуби напред. Бях в служебна "Ксара" 1,9 дизел - много е куцаКой беше колегата?
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
gamencerista написа:Един познат си е купил Браво 2.0 20в с надпис на задния джам PROSPEED това не беше ли на колега от форума. Номера ако не се лъжа беше СА 9098 или нещо таковаП.П.Освен ако не говориш за друга кола с такъв надпис, но не ми се вярва да има чак такова съвпадение
Коментар
-
ilkor написа:Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:.А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
Harzulov написа:ilkor написа:Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:.А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
, безобразие. Тая неделя всички на линия!
Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Harzulov написа:Охо здрасти колега това е моето зверче. Аз бях вчера във Велико търново на празника,защо не драсна една бележка да се видиме.А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
А освен него на паркинга на дряновския манастир бяхме 7 коли от форума до една надлежно обозначени. След Копринка направихме преход от Казанлък до Търново.А и в Търново пак бяхме паркирали на един и същ паркинг - под Царевец. Мислех си да ти пъхна една визитка но аз веднага тръгнах за София ...Ето виж цялата група: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=321244#321244
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар