Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аре ве Дилянски... слез да си видиш шоферската врата
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
      Аре ве Дилянски... слез да си видиш шоферската врата
      :P Дааа днес я видях и сега тъкмо щях да пиша ,че си ме изненадал . Това с визитката е добър начин да разбереш , че някой колега е минал покрай колата ти и те е отразил а не те е подминал само. Другия път след срещата имаш една бира в кръчмата от мен .
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

уха.....
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Колега от форума не от Велико Търново днес в 21:05-21:10ч. да е пазарувал във Велико Търново, Пикадили?!? Засякох го на шанда за безалкохолни и алкохол?Беше със червена шапка и съм 99% сигурен, че съм го виждал по снимките, или в нашия форум или този на алфа? Нека си каже!

Коментар

Тъмно синя Мареа на бул.Кл.Охридски посока околовръстното около 09:20 тази сутрин...Стикера е на задното стъкло горе вдясно, от по - големите(видях го в огледалото)... и с някакви светлинки по фаровете... май наредени сини диодчета бяха
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Тъмно браво с вероятен номер С 4151 ХС вчера на главен път София - Варна около бензиностанция "Шел" при с.Микре, 17:30 часа. Със стикер на задното стъкло. Казвам вероятен номер, тъй като ни изпревари и бързо се загуби напред. Бях в служебна "Ксара" 1,9 дизел - много е куца Кой беше колегата?
              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Един познат си е купил Браво 2.0 20в с надпис на задния джам PROSPEED това не беше ли на колега от форума. Номера ако не се лъжа беше СА 9098 или нещо такова
                Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Sev написа:
                  Пунто ХГТ, май на zarcovкараше го друг :D
                  Мойто пунто няма как да се сбърка И нормално да го кара друг, от 3 седмици и още 9
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

gamencerista написа:
                    Един познат си е купил Браво 2.0 20в с надпис на задния джам PROSPEED това не беше ли на колега от форума. Номера ако не се лъжа беше СА 9098 или нещо такова
                    Беше мое, а после беше на колега от форума - номера е 0022 П.П.Освен ако не говориш за друга кола с такъв надпис, но не ми се вярва да има чак такова съвпадение

Коментар

Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:
                      Прикачени файлове

Коментар

ilkor написа:
                        Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:
                        Охо здрасти колега това е моето зверче. Аз бях вчера във Велико търново на празника,защо не драсна една бележка да се видиме .А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
                        Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Harzulov написа:
                          ilkor написа:
                          Охо здрасти колега това е моето зверче. Аз бях вчера във Велико търново на празника,защо не драсна една бележка да се видиме .А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
                          Вие добре сте си видели колите един на друг, а дори здрасти не сте си казали , безобразие. Тая неделя всички на линия!
                          Fiat Punto 1.7TD
                          Mazda 626 2.0
                          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Тази вечер на сточна гара ... тъмносиня алфа гтв с номер 2800 , която незнайно защо караше с ужасно висока скорост. Не знам от клуба ли е, но пресичаха хора....
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                              Тази вечер на сточна гара ... тъмносиня алфа гтв с номер 2800 , която незнайно защо караше с ужасно висока скорост. Не знам от клуба ли е, но пресичаха хора....
                              Тук не говорим ли за фиати? :P
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Harzulov написа:
                                Мое е бравото с големия стикер А освен него на паркинга на дряновския манастир бяхме 7 коли от форума до една надлежно обозначени. След Копринка направихме преход от Казанлък до Търново.А и в Търново пак бяхме паркирали на един и същ паркинг - под Царевец. Мислех си да ти пъхна една визитка но аз веднага тръгнах за София ...Ето виж цялата група: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=321244#321244

Коментар

Working...
                                X