Днес видях сиво Пунто 1 със стикер, караше го жена, в района на Хиподрума, покрай Била.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Голям кеф - днес видях Бравото на Дилянски 1977, паркирано точно където е и снимката от аватара му! За сефте виждам стикера извън срещите, и ми стана благо на душицата... и кат’ се ухилих кат’ на сгоден циганин брат му... пък как да обясня на колегите за к’о се усмихвам, ей тъй без причина?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Голям кеф - днес видях Бравото на Дилянски 1977, паркирано точно където е и снимката от аватара му! За сефте виждам стикера извън срещите, и ми стана благо на душицата... и кат’ се ухилих кат’ на сгоден циганин брат му... пък как да обясня на колегите за к’о се усмихвам, ей тъй без причина?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Коментар
-
оооо щом и бира ще се леее, всеки ден минавам от там по 2 пъти и почти всеки ден го виждам... та от сега нататък ще взема да се обаждам да удрям по една бира на аванта: ) преди и след работаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
dilyanski1977 написа:nikki_sixx написа:Голям кеф - днес видях Бравото на Дилянски 1977, паркирано точно където е и снимката от аватара му! За сефте виждам стикера извън срещите, и ми стана благо на душицата... и кат’ се ухилих кат’ на сгоден циганин брат му... пък как да обясня на колегите за к’о се усмихвам, ей тъй без причина?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Коментар
-
ivan_dmx написа:dilyanski1977 написа:nikki_sixx написа:Голям кеф - днес видях Бравото на Дилянски 1977, паркирано точно където е и снимката от аватара му! За сефте виждам стикера извън срещите, и ми стана благо на душицата... и кат’ се ухилих кат’ на сгоден циганин брат му... пък как да обясня на колегите за к’о се усмихвам, ей тъй без причина?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар