Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А кой сложи знаменце с надпис "Fiat Forum колега" на моята чистачка?
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

От вчера ми "върви" и все на един и същи колега: снощи по цариградско (преди Орлов мост), както и тази сутрин пак на Цариградско, само че в посока Младост засякох бравото на Lane Staley с надписа ROCK (аз пък бях с пунтото от подписа)
      Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

ntodorov написа:
        Живея в новата кооперация (с големите прозорци) над банката. Точно над новия околовръстен пътза битака. От мястото, където спираш се вижда блока ми. В момента търкалям едно бяло УНО 1.0 FIRE и го спирам под дърветата в парка срещу Сан Сити. Типото ме изостави и сега съм в търсене на Бравичка. Пуснах и такова въпросче във форума. Тази сутрин карам дъщеря си до градината и те забелязах. Зетата и Ауриса те бяха приютили между тях.
        еми в неделя ако и двамата отидем на срещата - ще се запознаем и ще видим... Там в съседния ти блок има още един колега с червена брава с едно малко антикрило, което много яко довършва задницата, но не мога да се сетя ника му как е ...

Коментар

Blue написа:
          А кой сложи знаменце с надпис "Fiat Forum колега" на моята чистачка?
          Аз мн се изкефих че съм срещнал колега и реших да ти оставя нещичко и тва ми беше под ръка Виж на предната страница съм описал случката. между другото мн яки джанти
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

bavareca написа:
            на 6.09 сутринта кьм 7:00 беше засечено да излиза с мрасна газ от Шела в Разград розово Уно мк2. не сьм сигурен но мисляче е на колега от форума
            А така, това със сигурност е бил моя приятел ! Явно е закъснявал, но все пак ще го питам, що така ми кара колата :D
            FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

Коментар

rumididi написа:
              bavareca написа:
              на 6.09 сутринта кьм 7:00 беше засечено да излиза с мрасна газ от Шела в Разград розово Уно мк2. не сьм сигурен но мисляче е на колега от форума
              А така, това със сигурност е бил моя приятел ! Явно е закъснявал, но все пак ще го питам, що така ми кара колата :D
              айдеее, стана интригата... :D

Коментар

heraldita написа:
                От вчера ми "върви" и все на един и същи колега: снощи по цариградско (преди Орлов мост), както и тази сутрин пак на Цариградско, само че в посока Младост засякох бравото на Lane Staley с надписа ROCK (аз пък бях с пунтото от подписа)
                Аз умишлено гледах да се бутна пред Фиатчето. Едно такова бяло, нали? След Окръжна ного брутално отпраши през 3 ленти. Светкай като ме видиш. Мен това ми е маршрута, но по принцип трябва да го минавам по-рано сутрин
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Бяло, бяло и из Младост съм те засичала преди време, да не работиш някъде тамП.С. другия път ще светкам, бипкам и т.н П.П.С. и на мен това ми е маршрута, скоро сигурно пак ще се засечем :D
                  Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

heraldita написа:
                    Бяло, бяло и из Младост съм те засичала преди време, да не работиш някъде тамП.С. другия път ще светкам, бипкам и т.н П.П.С. и на мен това ми е маршрута, скоро сигурно пак ще се засечем :D
                    Там работя, да. Ще светкаме, няма начин
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

miro2177 написа:
                      Опа снощи късно вечрта на пазарчето срещу Окръжна болница беше паркирано браво СА 1688 с стикер. между другото, два часа преди това мисля че същото браво (по джантите съдя) ме засепи с ксенон и тъкмо да го ’’нахраня’’ както трябва, викам аиде може да е колега и после бам точно така се оказа
                      Даммм, приятеля ми беше взел колата, а той обича да си вдига фаровете, за да дебне дупките... Ще му се скарам. :D
                      Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                      www.fiat-bg.org/forum

Коментар

kiler_4o написа:
                        rumididi написа:
                        bavareca написа:
                        Колегата runner вече е софиянец
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Blue написа:
                          miro2177 написа:
                          Опа снощи късно вечрта на пазарчето срещу Окръжна болница беше паркирано браво СА 1688 с стикер. между другото, два часа преди това мисля че същото браво (по джантите съдя) ме засепи с ксенон и тъкмо да го ’’нахраня’’ както трябва, викам аиде може да е колега и после бам точно така се оказа
                          Даммм, приятеля ми беше взел колата, а той обича да си вдига фаровете, за да дебне дупките... Ще му се скарам. :D
                          А когато видях стикера бях пешачката да си взема цигари, и като видях бравото спрях и прилично го огледах отвсякаде особено джантите после като продължих видях че продавача от магазинчето ме гледаше доста странно Приятеляти веднаага ли е видял флагчето че се чудех каде да го сложа
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Тази сутрин на улица Кутловица срещу 23 СОУ паркирано синьо Пунто МК2 СА 4227 НА ако съм заполнил правилно номера.
                            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                            ...and justice for all

Коментар

spark написа:
                              kiler_4o написа:
                              rumididi написа:
                              bavareca написа:
                              Колегата runner вече е софиянец
                              e вчера или онзи ден се разминахме на околовръстното ... той беше в посока м.р.

Коментар

Вече няколко пъти засичам Pinky в моя квартал. Единия път щеше да ме отнесе докато се разминавахме в една уличка, свирнах му и му махнах, но той май помисли че е за друго. Вчера беше спрял на лавацата пред блока ми.
                                Fiat Punto 1.7TD
                                Mazda 626 2.0
                                Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Working...
                                X