А кой сложи знаменце с надпис "Fiat Forum колега" на моята чистачка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
ntodorov написа:Живея в новата кооперация (с големите прозорци) над банката. Точно над новия околовръстен пътза битака. От мястото, където спираш се вижда блока ми. В момента търкалям едно бяло УНО 1.0 FIRE и го спирам под дърветата в парка срещу Сан Сити. Типото ме изостави и сега съм в търсене на Бравичка. Пуснах и такова въпросче във форума. Тази сутрин карам дъщеря си до градината и те забелязах. Зетата и Ауриса те бяха приютили между тях.
Коментар
-
Blue написа:А кой сложи знаменце с надпис "Fiat Forum колега" на моята чистачка?Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
bavareca написа:на 6.09 сутринта кьм 7:00 беше засечено да излиза с мрасна газ от Шела в Разград розово Уно мк2. не сьм сигурен но мисляче е на колега от форумаFIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE
Коментар
-
rumididi написа:bavareca написа:на 6.09 сутринта кьм 7:00 беше засечено да излиза с мрасна газ от Шела в Разград розово Уно мк2. не сьм сигурен но мисляче е на колега от форума
Коментар
-
heraldita написа:От вчера ми "върви" и все на един и същи колега: снощи по цариградско (преди Орлов мост), както и тази сутрин пак на Цариградско, само че в посока Младост засякох бравото на Lane Staley с надписа ROCK (аз пък бях с пунтото от подписа)like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
heraldita написа:Бяло, бяло и из Младост съм те засичала преди време, да не работиш някъде тамП.С. другия път ще светкам, бипкам и т.н П.П.С. и на мен това ми е маршрута, скоро сигурно пак ще се засечем :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
miro2177 написа:Опа снощи късно вечрта на пазарчето срещу Окръжна болница беше паркирано браво СА 1688 с стикер. между другото, два часа преди това мисля че същото браво (по джантите съдя) ме засепи с ксенон и тъкмо да го ’’нахраня’’ както трябва, викам аиде може да е колега и после бам точно така се оказа
Коментар
-
kiler_4o написа:rumididi написа:bavareca написа:на 6.09 сутринта кьм 7:00 беше засечено да излиза с мрасна газ от Шела в Разград розово Уно мк2. не сьм сигурен но мисляче е на колега от форумаFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Blue написа:miro2177 написа:Опа снощи късно вечрта на пазарчето срещу Окръжна болница беше паркирано браво СА 1688 с стикер. между другото, два часа преди това мисля че същото браво (по джантите съдя) ме засепи с ксенон и тъкмо да го ’’нахраня’’ както трябва, викам аиде може да е колега и после бам точно така се оказаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
spark написа:kiler_4o написа:rumididi написа:bavareca написа:на 6.09 сутринта кьм 7:00 беше засечено да излиза с мрасна газ от Шела в Разград розово Уно мк2. не сьм сигурен но мисляче е на колега от форума
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар