Редовно виждам колега с пунто до офиса ни У 9117 много джижано е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
MOYA написа:Много ви се радвам , като ви чета но до момента и един стикер не съм видял Май ще трябва да проектираме едно дискретно флагче ,като кръглото лого и да си го закачиме на антените да се вижда от далече и в задръстванияЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
sacheto написа:Днес към 11.00 видях сива брава с пловдивски номер и стикер на форума на задното стъкло пред дискотека "HEAT" в гр.Пещера, да казва кой е бил? :DFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:sacheto написа:Днес към 11.00 видях сива брава с пловдивски номер и стикер на форума на задното стъкло пред дискотека "HEAT" в гр.Пещера, да казва кой е бил? :DFiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
///// написа:Днес форумско червено пунто-печка мина покрай Шел-а на Смирненски! (пост No 1111)Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Опа снощи късно вечрта на пазарчето срещу Окръжна болница беше паркирано браво СА 1688 с стикер. между другото, два часа преди това мисля че същото браво (по джантите съдя) ме засепи с ксенон и тъкмо да го ’’нахраня’’ както трябва, викам аиде може да е колега и после бам точно така се оказаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
ntodorov написа:Kiler_4o, аз съм нов във форума, но май сме комшии. Отскоро живея в новата кооперация на ъгъла (над банката). Спираш често колата до спортната площадка на "Елин Пелин". Нощувате с една японка (Аурис).
Коментар
-
Живея в новата кооперация (с големите прозорци) над банката. Точно над новия околовръстен пътза битака. От мястото, където спираш се вижда блока ми. В момента търкалям едно бяло УНО 1.0 FIRE и го спирам под дърветата в парка срещу Сан Сити. Типото ме изостави и сега съм в търсене на Бравичка. Пуснах и такова въпросче във форума. Тази сутрин карам дъщеря си до градината и те забелязах. Зетата и Ауриса те бяха приютили между тях.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар