Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи пред фитнеса в Редута на ул. Бричебор едно тъмно синьо Типо със изрисуван преден капак и стикер отзад. Предполагам доста често ходи във фитнеса защото от много време го забелязвам но вчера видях че е сложил стикер.
    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
    ...and justice for all

Коментар

Tzarevo написа:
      Да не ви казвам колко залюхани колеги се разминават с мен по улиците и не поздравяват с присвяткане или клаксонче.Явно са някой пенсионери дето не виждат по на далече от носа си. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
      Или просто гледат пътят и внимават ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Tzarevo написа:
        Да не ви казвам колко залюхани колеги се разминават с мен по улиците и не поздравяват с присвяткане или клаксонче.Явно са някой пенсионери дето не виждат по на далече от носа си. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
        Или просто гледат пътят и внимават ...
        http://vbox7.com/play:1631a342
        http://www.vbox7.com/play:316f1b62
        http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
        http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

днес на Цариградско, Пунто със стикерсвирнах му, мисля че шофьора разбра защо :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Днес в Люлин 7 в блока пред магазин Домко е забелязана сива Brava с пловдивска регистрация със стикер отзад, да казва веднага кой е защото това е на мама блока и ще я пратя на разследване, ако не признае доброволно! Требе да се запознаем и да пием по бира защото аз съм два блока по назад! :D Айде Успех на всички и ’Убав ден желая!
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
              Днес в Люлин 7 в блока пред магазин Домко е забелязана сива Brava с пловдивска регистрация със стикер отзад, да казва веднага кой е защото това е на мама блока и ще я пратя на разследване, ако не признае доброволно! Требе да се запознаем и да пием по бира защото аз съм два блока по назад! :D Айде Успех на всички и ’Убав ден желая!
              Моя е бравата Обаче не живея там. Просто се бяхме събрали у един приятел, който живее в блока на бира и риба
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Sev написа:
                днес на Цариградско, Пунто със стикерсвирнах му, мисля че шофьора разбра защо :D
                Toва със свиренето не е работа. На мен ми се свирка по 10 пъти дневно и често си нямам идея ащо.По-добре пишете номера на колата или поне часът когато сте го видяли.А също карах на този ден едно сиво пунто със стикер и по Цариградско - бая народ ми подсвирна .

Коментар

1115 написа:
                  Sev написа:
                  Toва със свиренето не е работа. На мен ми се свирка по 10 пъти дневно и често си нямам идея ащо.По-добре пишете номера на колата или поне часът когато сте го видяли.А също карах на този ден едно сиво пунто със стикер и по Цариградско - бая народ ми подсвирна .
                  разминахме се и си срещнахме погледитеслед това той се загледа в колата ми и видя стикера
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сребристо Браво с няколко 4ки в номера ( 2 на брой ) и стикер от онези на колегата от Варна. Днес в 12:43 до Бизнес Парк София. Присветнах му, но той май помисли, че е за друго
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Сребристо Пунто с търновска регистрация май беше ВТ8778.. или нещо подобно на ул.Борисова до офиса на Приста Ойл
                      fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Lane Staley написа:
                        Сребристо Браво с няколко 4ки в номера ( 2 на брой ) и стикер от онези на колегата от Варна. Днес в 12:43 до Бизнес Парк София. Присветнах му, но той май помисли, че е за друго
                        Май и аз видях въпросния колега днес, ако номера му е 2446 но към 2:30 се беше наредил за ляв завой от Васил Левски към Дондуков... и на мен не ми обърна внимание - съсредоточено гледаше нещо в колата си
                        RIP Притежателка на горда Panda RIP
                        Bravo 1.2 16V

Коментар

AdViSoRa написа:
                          Снощи пред фитнеса в Редута на ул. Бричебор едно тъмно синьо Типо със изрисуван преден капак и стикер отзад. Предполагам доста често ходи във фитнеса защото от много време го забелязвам но вчера видях че е сложил стикер.
                          видял си правилно моито фиат4е е било!
                          Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

ju написа:
                            Lane Staley написа:
                            Май и аз видях въпросния колега днес, ако номера му е 2446 но към 2:30 се беше наредил за ляв завой от Васил Левски към Дондуков... и на мен не ми обърна внимание - съсредоточено гледаше нещо в колата си
                            Същия Да си признава преди да сме завършили картата на днешния му маршрут :D
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Днес към 11.00 видях сива брава с пловдивски номер и стикер на форума на задното стъкло пред дискотека "HEAT" в гр.Пещера, да казва кой е бил? :D
                              Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                              Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Много ви се радвам , като ви чета но до момента и един стикер не съм видял Май ще трябва да проектираме едно дискретно флагче ,като кръглото лого и да си го закачиме на антените да се вижда от далече и в задръствания
                                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                                X