KrAs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
KrAs написа:ivan_dmx написа:В четвъртак вечерта видях едно Пунто черно май бешес рег. В 5153 ... със стикерчето малкото на форума кой колега е?
Коментар
-
ilkor написа:Току-що на връщане от Дряновския манастир ме задмина колега и ми свирна. Аз пък имах под ръка фото и го снимахТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:ilkor написа:Току-що на връщане от Дряновския манастир ме задмина колега и ми свирна. Аз пък имах под ръка фото и го снимахТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
KrAs написа:А някой да знае на кого са красавцитеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Днес пътувах от Ловеч до Тетевенския квартал Полатен. Приятно се изненадах като забелязах "Браво" СА 6495, тъмен металик някакъв, снабдено със стикер на задното стъкло. Това се случи около 19:30, на изхода от този квартал по посока София. Нека колегата се обади кой е, по принцип в нашата област много рядко виждам съфорумци със стикери. А аз в Тетевен имам близки...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Ge4i7ooo
iee написа:ilkor написа:Току-що на връщане от Дряновския манастир ме задмина колега и ми свирна. Аз пък имах под ръка фото и го снимахFiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.
Коментар
-
На кръстовището при ХЕИ на Пещерско шосе към 9:30-мисля ,че се разминах с колежката EVITA ??? Ако греша да ме поправи,може и да съм се припознал.Шофьорката беше мнооого намусена,от слънцето ли ,що ли ... ?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: Ge4i7ooo
Ge4i7ooo написа:iee написа:ilkor написа:Току-що на връщане от Дряновския манастир ме задмина колега и ми свирна. Аз пък имах под ръка фото и го снимахТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар