Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

KrAs написа:
    ivan_dmx написа:
    В четвъртак вечерта видях едно Пунто черно май бешес рег. В 5153 ... със стикерчето малкото на форума кой колега е?
    Разкрит съм. Само дето съм бордо сл път свирни А вчера щях да паркирам до dilyanski1977 ама нямаше място всички искат да паркирват около това хубаво браво явно
    Да така е КрАз даже и за мен няма место понякога . Мерси за комплимента .
    http://vbox7.com/play:1631a342
    http://www.vbox7.com/play:316f1b62
    http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
    http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Току-що на връщане от Дряновския манастир ме задмина колега и ми свирна. Аз пък имах под ръка фото и го снимах
      Прикачени файлове

Коментар

KrAs написа:
        ivan_dmx написа:
        В четвъртак вечерта видях едно Пунто черно май бешес рег. В 5153 ... със стикерчето малкото на форума кой колега е?
        Разкрит съм. Само дето съм бордо сл път свирни А вчера щях да паркирам до dilyanski1977 ама нямаше място всички искат да паркирват около това хубаво браво явно
        аз се опитах да ти свирна ама ти беше там до ОМВ под вазраждане... и беше си осилил няква чалга ли ко беше и не ти свирнахбях в колоната за ляво опитах се да застана до теб и да си полафим ама бях половин кола назад сигорно не се сещаш др. пат направо ще ти сека пътя и да идим да пиинем по нещо някаде
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ilkor написа:
          Току-що на връщане от Дряновския манастир ме задмина колега и ми свирна. Аз пък имах под ръка фото и го снимах
          Ейййй супер.Още едно Добричко типо с форумски стикер. Напълни ми се душата.Кой е тоя момък бързо да признава!!!
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Blue написа:
            Петък, 22.08, около 18.30 - тъмносиньо Браво с КН регистрация на Околовръстното до Бояна. Свирнах му, поздравихме се, ама ако може да каже кой е. :D
            Имаше ли следи от пръсната скоростна кутия по капака, да ти кажа кой е?

Коментар

iee написа:
              ilkor написа:
              Ейййй супер.Още едно Добричко типо с форумски стикер. Напълни ми се душата.Кой е тоя момък бързо да признава!!!
              Аз първо го помислих за теб бе Иване... ама после ми се проясни картинката и скифтах, че това Типо всъщност е зелено!
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Днес цял ден гледам на паркинга на раковата болница в Дървеница две Купета. Не знам дали са от форума, защото нямаха стикери, но пък то и моето няма. Все пак, три Купета на един паркинг при това напълно случайно ... рядко се виждат.

Коментар

А някой да знае на кого са красавците
                  Прикачени файлове
                  Fiat punto 1,1
                  Fiat bravo 1,6 16v
                  Fiat bravo 2,0 20v
                  Honda civic 1,5
                  BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
                    А някой да знае на кого са красавците
                    Тва Купе си е нон стоп там. Или поне през повечето време.
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Днес пътувах от Ловеч до Тетевенския квартал Полатен. Приятно се изненадах като забелязах "Браво" СА 6495, тъмен металик някакъв, снабдено със стикер на задното стъкло. Това се случи около 19:30, на изхода от този квартал по посока София. Нека колегата се обади кой е, по принцип в нашата област много рядко виждам съфорумци със стикери. А аз в Тетевен имам близки...
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Ge4i7ooo

iee написа:
                        ilkor написа:
                        здрасти аз съм този момък с типото от Добрич
                        Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Ge4i7ooo

ilkor написа:
                          хехех браво колега добра снимка си ударил какво мислиш за типока
                          Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Преди два дни в Ямбол в сервиза на hit-ko имаше 2 момчета от Добрич с две фиатки. Оказа се че са от форума на hit-ko (axm-auto) а за нашия форум нищо не знаят.Казах им адреса на форума, дано да се регнат, че да станат повече добричлии (да не се чуди Ваньо че има и други от Добрич със стикер )

Коментар

На кръстовището при ХЕИ на Пещерско шосе към 9:30-мисля ,че се разминах с колежката EVITA ??? Ако греша да ме поправи,може и да съм се припознал.Шофьорката беше мнооого намусена,от слънцето ли ,що ли ... ?
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Re: Ge4i7ooo

Ge4i7ooo написа:
                                iee написа:
                                ilkor написа:
                                здрасти аз съм този момък с типото от Добрич
                                Ей бравус, подкрепление
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X