Май видях днес колегата van_dal качваше се и се спускаше по Димитър Иванов около Нептун Ама бях пеша , че таман оставих колата в сервиза при Стенли :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
ogi28b написа:днес, около 20:00 часа - масленозелено браво на улица Юндола, в редута (ако не се лъжа), със стикер от онези на Анатолий (профил на Браво), долу вдясно при бронята. Минути по-късно го нямаше, като исках да го снимам. Регистрация - СО хххх хх. Кой?Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Това с визитката беше много яко, а ilkor получи смс Тамън сутринта преди да тръгна на плаж си бършеь стъклата от чистият въздух по морето и се бях загледал в стикера и си мислех - абе как така няма никой колега наоколо - и бам на предното стъкло визитка. В правилният момент, в точното време... Хубаво стана. Поздрави на колегатаTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Май засякох и donnna на Адонис по обед, естествено без колатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
fihi
Тъмно синьо Браво на бул. Овча Купел - СА 2814 МТ - мисля че това беше номера.Доста си бибитках и мигах с фаровете докато ме забележи колегата, но все пак се поздравихме. Колега дано другия път не бързаш да пием по бира.
Коментар
-
Преди около 30мин. на "Цариградско шосе" едно Браво (мисля 3535 му беше номера), ама му видях стикера в последният момент та неможах да му свирна.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар