Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май видях днес колегата van_dal качваше се и се спускаше по Димитър Иванов около Нептун Ама бях пеша , че таман оставих колата в сервиза при Стенли :D
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

днес, около 20:00 часа - масленозелено браво на улица Юндола, в редута (ако не се лъжа), със стикер от онези на Анатолий (профил на Браво), долу вдясно при бронята. Минути по-късно го нямаше, като исках да го снимам. Регистрация - СО хххх хх. Кой?

Коментар

Днес на паркинга на плаж "Силистар" по обед мернах колата но не се сещам на кой е. Оставих визитка под чистачката.
        Прикачени файлове

Коментар

Преди два дена в центъра на Бургас Брава със рег. ном. СА 6999 ** Беше със стикер
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

ogi28b написа:
            днес, около 20:00 часа - масленозелено браво на улица Юндола, в редута (ако не се лъжа), със стикер от онези на Анатолий (профил на Браво), долу вдясно при бронята. Минути по-късно го нямаше, като исках да го снимам. Регистрация - СО хххх хх. Кой?
            Аз колега следващия път може да се обадиш , Там живее брат ми та му бях на гости.
            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Снощи към 23.40 на Евлоги Георгиев на светофара на цариградско черно типо махнах му като се разминахме

Коментар

Това с визитката беше много яко, а ilkor получи смс Тамън сутринта преди да тръгна на плаж си бършеь стъклата от чистият въздух по морето и се бях загледал в стикера и си мислех - абе как така няма никой колега наоколо - и бам на предното стъкло визитка. В правилният момент, в точното време... Хубаво стана. Поздрави на колегата
                Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

това с визитките е супер тактика :D аз винаги имам на задното стъкло

Коментар

Черно Купе А 2168 КМ с голям стикер на задното стъкло към 9ч на светофара пред гарата, да си признава кой е
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Май засякох и donnna на Адонис по обед, естествено без колата
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Май засякох и donnna на Адонис по обед, естествено без колата
                        не май ама аз не съм те видял... п.п. страхотна пилешка дроб сърма правят... колко бира пие п.п. Синята птица спи и си почива всеки ден в уличките зад старата поща
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Тъмно синьо Браво на бул. Овча Купел - СА 2814 МТ - мисля че това беше номера.Доста си бибитках и мигах с фаровете докато ме забележи колегата, но все пак се поздравихме. Колега дано другия път не бързаш да пием по бира.

Коментар

Преди 2 дни в Несебър Брава цвят бордо с регистрационен номер СА 1740 хх, имаше 2 стикера на задното стъкло, веднага да си признава кой беше.
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Мале в Несебър сигурно 50 Браво/а и Мареа и поне аз не видях някоя със стикер. Светках, ама никой не ми отговори ( сигурно щот бях под прикритие с Фиеста ). Ако не се лъжа само едно черно Купе със стикер видях и една Пунтара МК1
                              Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Преди около 30мин. на "Цариградско шосе" едно Браво (мисля 3535 му беше номера), ама му видях стикера в последният момент та неможах да му свирна.
                                Fiat Brava 1.6 16V
                                Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

Working...
                                X