Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

karal fiat написа:
    аз викам всеки да си носи един стикер за външна употреба и кадето види нещо хубаво да лепи и снима.
    Да и такава идея ми е идвала в главата и на мен, ама да не ме обвиният, че пак бюлетинщини предлагам... Да речем напечатани на принтер листчета с подобен текс: "Днес бе спипан от Владим - съфорумник! Пипнах колата ти за късмет, такъв и на теб! Поздрави!"
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

KrAs написа:
      Ниския съм аз
      онзи ден ти ли беше в магазина че видях докато паркирах се ослушваше и гледаше фиатката...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Да да същия ама говорех по телефона и маневрирах даже ти обсъждах стикерите по телефона :Р . И забелязано бяло типо с стикер на стъклото на шофьора пред Галатея. Както и почти всеки ден виждам готиното браво с новия стикер паркирано на еднопосочната. Днес забелязах и едно пунто 2ка червено с бяла лента май не беше варненско и нзм форумско ли е но грабна окото. Ама голяма срамота сме цял ден бръмча из града и почти не виждам стикери ако някой забележи Ситроен Берлинго с надписи кока кола и нескафе да свири мига и каквото може
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5
        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Пловдивчанин с Фиат Браво с рег. номер PB 1824, светлосиньо, паркира на платени места в центъра на София и се пазари с охраната ни Да си признае кой беше!!! :D

Коментар

Една седмица обикалях из Черноморец и Созопол и една кола със стикер не видях...
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
              Една седмица обикалях из Черноморец и Созопол и една кола със стикер не видях...
              Е добре де, не погледна ли паркинга на Златна Рибка? Така добре бях пакркирал със стикера към пътя...
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Типо с номер 0807 засечено на околовръстното м/у Драгалевци и Симеоново. Мисля, че съм го виждал това типо миналата година на Ропотамо... май беше на колегата Коста, ама не съм много сигурен...
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                  Типо с номер 0807 засечено на околовръстното м/у Драгалевци и Симеоново. Мисля, че съм го виждал това типо миналата година на Ропотамо... май беше на колегата Коста, ама не съм много сигурен...
                  Да аз бях отивах на сватба в Симеоново! Ти беше с един форд с пазарджишка регистрация! Много ми се видя познат и даже се провикнах "свали очилата да те видя" ама ти не можа да ме чуеш. ееееееееееее .....най-после и мен да ме види някой! мно’ооо съм щастлив
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                    ееееееееееее .....най-после и мен да ме види някой! мно’ооо съм щастлив
                    Затова ли така си друсаш корема на аватара ? Ама имаш и грехове да изкупуваш, нали знаеш?

Коментар

coolboby написа:
                      Blue написа:
                      Колежка съм, колега! :D
                      Не видях играчките на кората отзад..извинявай :P
                      Че то какво пречи да е мъж като има играчки дори и само по паспорт да се води такъв Инъче и аз виждам Боби , ама му се обаждам Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 GbGz май ти видях Пунтото преди около месец във Велико Търново http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=1861
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Пред меб.к. Явор да си признае кой е ако е съфорумец
                        Прикачени файлове
                        Fiat punto 1,1
                        Fiat bravo 1,6 16v
                        Fiat bravo 2,0 20v
                        Honda civic 1,5
                        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Immortal написа:
                          kosta написа:
                          ееееееееееее .....най-после и мен да ме види някой! мно’ооо съм щастлив
                          Затова ли така си друсаш корема на аватара ? Ама имаш и грехове да изкупуваш, нали знаеш?
                          уфффффффффффф..........знам си за греховете, ама съм на нова работа и се "натягам" още ...... та от там ми идват греховете.....незнам, дали ще ми повярвате как съжалявам, че не бях на Дупница с вас ! знам,че ме чака това ама ще си изтърпя наказанието ! :D
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

KrAs написа:
                            тоя пич мисля, че е от нашите... или поне е идвал на срещите... тея джанти от Стило няма как да ги сбъркам.., но за съжаление никога не сме се запознавали лично... и не му знам ника!
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

KrAs написа:
                              Бравото е на Чочо , ника му е momo-wrc . Незнам тази снимка кога е правена но от доста време колата е със стикер на форума.
                              http://vbox7.com/play:1631a342
                              http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                              http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                              http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Lane Staley написа:
                                gamma написа:
                                Е добре де, не погледна ли паркинга на Златна Рибка? Така добре бях пакркирал със стикера към пътя...
                                Колега да си бил на къмпинг Градина, Петък, Събота или Неделя, че ми се струва, че мернах едно Браво с надпия РОК
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X