Ирена забелязана вчера да прави обратен завой на Бизнес хотела. Тя да си каже кога Аз бях дигизиран с една Ланча Ипсилон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Immortal написа:iee написа:Ирена забелязана вчера да прави обратен завой на Бизнес хотела. Тя да си каже кога Аз бях дигизиран с една Ланча ИпсилонТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
irena написа:iee, видял си ме по време, когато добрите момчета би трябвало да са си вкъщиТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колеги... понеже темата е честно преглеждана и е пълна със спам ви предлагам да измислим някаква подобна форма:Автомобил:Фиат БраваНомер: С 9999 АГКъде: На бул. СитняковоКога: Вчера, 2.08 към 19 часаПо този начин, мнението ще се откроява от спама, благодаря за вниманието!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Колеги... понеже темата е честно преглеждана и е пълна със спам ви предлагам да измислим някаква подобна форма:Автомобил:Фиат БраваНомер: С 9999 АГКъде: На бул. СитняковоКога: Вчера, 2.08 към 19 часаПо този начин, мнението ще се откроява от спама, благодаря за вниманието!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Аз пук като путувам по цялото море мигам ли мигам на хора от бранша все колеги ама не те не видат нещо сигурно е от взрива в София.Чел сум,че при експлозия се увреждат зрението и слуха.Абе невиждат тия хора бе честна дума.Гледам на хоризонта се подава Алфа Ромео 156 или и 5 или там каквато и да е мигам аз мигам чак крушката ми изгоря а този човечец се разминава с мен и гледа умно подминава ме и гледам как натиска спирачките мили,че има катаджии светят му стоповете а а номера му софииски.Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!
Коментар
-
Alfa Lancia izgonen написа:Аз пук като путувам по цялото море мигам ли мигам на хора от бранша все колеги ама не те не видат нещо сигурно е от взрива в София.Чел сум,че при експлозия се увреждат зрението и слуха.Абе невиждат тия хора бе честна дума.Гледам на хоризонта се подава Алфа Ромео 156 или и 5 или там каквато и да е мигам аз мигам чак крушката ми изгоря а този човечец се разминава с мен и гледа умно подминава ме и гледам как натиска спирачките мили,че има катаджии светят му стоповете а а номера му софииски.
Коментар
-
fihi написа:somebody написа:Поздрави на колегата със сива Брава ЕН 1..... (не помня цифри) , който вчера ме поздрави на бул."Сливница"! Приятно ме изненада :DBravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар