Каква агентурна мрежа...?! Аз съм профи - работя сам Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
maiska
DaDa написа:maiska написа:Днес по обяд в Брезник се видях с колегата DaDa - добре че са стикерите да се познаем и да се запознаем И е много готино като видиш форумска фиатка да отидеш при човека и да го питаш - Извинявай, ти от форума ли си
Коментар
-
Един път с мондеото Оги ме беше разкрил много бързо, още докато го документирах... може би, защото съм единствения във форума с два форда в подписа и бия на очи... Обаче с "баницата" съм направо "невидим"... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Interceptor написа:Ееее днеска цял ден обикалях по варненските улици ; никои ли не ме мерна :D п.с. Скоро доста редовно ще ги обикалям
Коментар
-
Само да се похваля...днес в махалата беше празник ... толкова фиятки и все от форума/така де , мисля че съм ги виждал на сбирките/... ! Две купета жълто и черно ... нещо излизаха от към динекспреса на пещерско,дано не е било поради проблем!А малко преди това за пореден път забелязах бялото HGT с двата стикера!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ogi28b написа:ilkor написа:ju написа:Хехе Не съм очаквала, че ще се върнеш, иначе щях да се оглеждам... Следващият път по-настоятелно :PRIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
fihi
somebody написа:Поздрави на колегата със сива Брава ЕН 1..... (не помня цифри) , който вчера ме поздрави на бул."Сливница"! Приятно ме изненада :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар