Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а защо този личен приятел не идва на сбирките?Ще ми е мило да видя още една темпричка, още повече позната ))
    Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Синя Брава, РВ 1917 или нещо от сорта...до хотел ГЕРДЖИКА ???

Коментар

Днес видях светло сиво пунто със стикер на FIAT CLUB BULGARIA. Oт Тодор Александров зави наляво по Константин Величков и после надясно по Стамболийски и малко след това спря. Аз бях с типо-то и му свирнах леко след като спря! Дали колегата пише и тук ?
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Онзи ден мернах едно типо на платения паркинг до Загорка често го виждам но се от далече :P
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

gamma засечен преди 10мин пред електрото :P
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Кики, днес сутринта до Шел на Ломско
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Днеска бях в София пълно с фиати а толкова малко са с стикери... само ми се струва че видях КuKu на една бензиностанция на Цариградско аааааа да не забравя мернах и едно много наперено пунто на орлов мост
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Скоро видях синьо браво паркирало зад блок 6 в Борово. Имаше стикер на форума отзад и беше с кюстендилска регистрация. Да си казва кой е бил

Коментар

Princo написа:
                    ...само ми се струва че видях КuKu на една бензиностанция на Цариградско....
                    Не съм бил аз - днес бях в провинцията
                    Sev написа:
                    Кики, днес сутринта до Шел на Ломско
                    Да, но аз така и не виждам никой, докато карам

Коментар

Кики, струва ми се, че е имало джанти-сменяванки...ала-бала?

Коментар

Оооо, ма то отдавна - два-три месеца - не си забелязал Благодаря

Коментар

Жълто варненско купе по данаил николаев, вчера около 20:00. Докато го оглеждах, от другата страна - червено купе, на колегата Pinky. Pinky - чувствай се видян

Коментар

1115 написа:
                            Скоро видях синьо браво паркирало зад блок 6 в Борово. Имаше стикер на форума отзад и беше с кюстендилска регистрация. Да си казва кой е бил
                            Абе това на кой е - всеки дан взех да го виждам?

Коментар

1115 написа:
                              1115 написа:
                              Ела в неделя на Толедо и ще го видиш.Ако не се лъжа това е на Жоро бравото, ника му беше нещо с 666 май

Коментар

1115 написа:
                                1115 написа:
                                Тук нали ?
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X