Я да видим сега кой е дошъл във Варна и не се обажда. Да си признава бързо!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Това пунто дето е софиискодето си го видял със стикерчетое сигорно колегата дето пишеше в срещите за варна...можи и той да енали беше казал той че иска да идва с наси предполагам е той бе много фиати във Варната пак малко със стикерчетадори до нас има 2 готени фиатчета едното черно др. сиво...накрая ще зема от емо стикери и ще почна да лепя наред
Коментар
-
FaceLess написа:iee написа:Я да видим сега кой е дошъл във Варна и не се обажда. Да си признава бързо!!!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
FaceLess написа:iee написа:Я да видим сега кой е дошъл във Варна и не се обажда. Да си признава бързо!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Днес на бул. Константин Величков видях и аз един колега от форума, беше с сиво Bravo и ме пусна да мина пред него, за което му благодаря! Аз бях с Типо-то и много ми се искаше да го заговоря и да се познаем, но ми беше адски лошо и бързах към някоя аптека за "Деган" (хапчета против гадене)! Може би пак ще го видя да му благодаря лично!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Явор Митев
Днес между 9.30-10 часа на една от уличките покрай Растителна защита във Варна скивах черно Браво с Емов стикер...нещо адски дереше по предницата, като паднала броня, влачеща се по земята.....вътре двама младежа.
Коментар
-
Lane Staley написа:ХахахаИ аз те видях - в Св Константин и Елена, в Петък около 20:15Снимах ти колата и 1 минута по-късно ти мина покрай мен. Не видя ли един любопитен турист да снима?И мен никой ли не ме видя?То с тези камери при вас дано и полицаите не ме видят как се вмотаех из центъраFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:Lane Staley написа:ХахахаИ аз те видях - в Св Константин и Елена, в Петък около 20:15Снимах ти колата и 1 минута по-късно ти мина покрай мен. Не видя ли един любопитен турист да снима?И мен никой ли не ме видя?То с тези камери при вас дано и полицаите не ме видят как се вмотаех из центъраlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
не е ли нашата темпра?Той новия собственик живее в блока над банката/ресторант Нептун. И вече е без тасове.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Между другото новия собственик и личен приятел е супер доволен от колата, никакви ядове, само смяна на маслото.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар