Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo някой път може да ми кажеш едно хай аз съм пишлемето дето ви зарежда кафе автомата
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Кой беше днес със сива Мареа на ХИТ - Младост, около 4-5ч. ?!
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

KrAs написа:
        kiselo някой път може да ми кажеш едно хай аз съм пишлемето дето ви зарежда кафе автомата
        хахах верно ли ве ама кой от всичките? че те сте много там висок нисък слаб!?да не е днес да съм говорил с теб? че съм недоволен че няма 3 в 1 а млякото с нес е малко кофти хаха и толкова адекватно го обясних че...ама какво да се прави снощи бях на ...убииствен банкет...и те така...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Снощи към 12 часа на Макдоналдса на Цариградско сиво браво. Малко бързах и не видях номера.
          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
          ...and justice for all

Коментар

Ниския съм аз
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Бял Fiat Bravo HGT с номер 0140 и стикер на форума на задно ляво стълко се оказва, че ми е съсед. Беше паркирано на тротоара на Пещерско шосе малко преди светофара на Хирургиите. Да си признава веднага кой е!
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колежке нещо мааалко ме изпревари ... аз също искам да разбера кой се "крие зад" споменатото Браво, защото вчера докато драпах пеш го видях точно на Пещерско срещу ХЕИ-то! Само да отбележа, че забелязах два стикера -по един на всяко странично стъкло Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!!Опааа...разкрих го! В гаража бешееее ... npace ти ли си човече?!
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

И аз бях пешеходка ама не съм го обикаляла от всички страни и аз за същото място говоря.
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз пък така му се израдвах,щото това мие първата форумска фиятка...даже твойта не съм виждал коомшуу!!!
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

В Габрово май само аз съм "стикерован"
                      brava 1.6_v16 elx

Коментар

msotiroff написа:
                        Изобщо не е изключено да съм бил аз Ако някой ме следи около Хит ще ме хваща относително често :D
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Преди около час черно Браво с голям стикер като на phoenix пред ФЕСТА в Кюстендил. Номера беше 6777 или 7666 или нещо подобно. Мисля, че нямаше щофьор, аз бързах за магазина за ламинати на ъгъла, като излязох го нямаше. Кой е ?Ще ми бъде приятно да се запознаем

Коментар

деси_бургас (или мъжа и) в Лазур около 12. Свирнах с клаксона, но на следващия завой бяхме в различни посоки
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

gantcho написа:
                              msotiroff написа:
                              Изобщо не е изключено да съм бил аз Ако някой ме следи около Хит ще ме хваща относително често :D
                              Мда, точно същата мареа от гаража ти... стикера е долу, вляво на задното стъкло, нали?!
                              M-Benz E 250 TD 150hp
                              M-Benz 200d 75 hp
                              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                                gantcho написа:
                                msotiroff написа:
                                Мда, точно същата мареа от гаража ти... стикера е долу, вляво на задното стъкло, нали?!
                                Точно така, колега :D Ама ти с фордове ли си Нищо де, ако ме засечеш пак на Хит, мога да ти пусна телефона си на ЛС и да пием по нещо след пазар И ако ходиш там, гледай да спираш следобед отстрани където е сянка
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X