онзи ден пред магазин Явор едно типо зеленкаво мн симпатично със лети джанти и преправен багажник номера беше нещо с две четворки ама не запомних точно какъв ...колегата имаше стикер на задното стъкло долу в дясно " Fiat Forum Bulgaria" на всичкото отгоре понеже там работя и докато си го гледах типока и си пиех кафенце на входа собственика му мина покрай мене отиде качи се и си замина...само дето незнаех докато не се качи че е той иначе щях да се обадя а отделно от днес вече има още един запалянко от Добрич баща ми ходил на някакъв тест и се запознал с някакъв пичага та така де зарибява се народа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
irena написа:а аз видях Живка но чак след като ми свирна докато се разминавахме. Извинявам се на колегата, че не успях да реагирам на време и ще се радвам скоро пак да се засечем някъде
Коментар
-
///// написа:irena написа:а аз видях Живка но чак след като ми свирна докато се разминавахме. Извинявам се на колегата, че не успях да реагирам на време и ще се радвам скоро пак да се засечем някъде
Коментар
-
баш там живеее и той и Живка и на баща му типото..... същото бяло.... само че било мъжко и с други джантиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
!
B1keP_B0y написа:аз май мернах покрай Шел Младост ей сега другото синьо Браво което идва на варненските срещи около 23.40 ч. Grisha признай сиEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Явор Митев
Преди около час по нанагорнището до КАТ / кумина / бибитках на колега с Браво/а - не видях....със стикер на Емо. Аз бях с Авеото....кой беше бре... П.П. За Варна става дума...
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:B1keP_B0y написа:аз май мернах покрай Шел Младост ей сега другото синьо Браво което идва на варненските срещи около 23.40 ч. Grisha признай си
Коментар
-
dilyanski1977 написа:///// написа:irena написа:а аз видях Живка но чак след като ми свирна докато се разминавахме. Извинявам се на колегата, че не успях да реагирам на време и ще се радвам скоро пак да се засечем някъде
Коментар
-
///// написа:dilyanski1977 написа:///// написа:irena написа:а аз видях Живка но чак след като ми свирна докато се разминавахме. Извинявам се на колегата, че не успях да реагирам на време и ще се радвам скоро пак да се засечем някъде
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:B1keP_B0y написа:аз май мернах покрай Шел Младост ей сега другото синьо Браво което идва на варненските срещи около 23.40 ч. Grisha признай сиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:Fiat_Alfa_Fen написа:B1keP_B0y написа:аз май мернах покрай Шел Младост ей сега другото синьо Браво което идва на варненските срещи около 23.40 ч. Grisha признай си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар