Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Днес, докато пътувах със служебната кола видях "zgabrovski" на бул. "Т.Александров" и ул. "Опълченска" с Брава-та, снощи пък го видях в центъра Банкя, беше с Линеа-та, тръгнах след него(с моята кола), но той не ме видя въпреки, че му присветнах няколко пътиFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
деси_бургас написа:онзи ден видях kiler_4o , само да знаето в ква ситуация беше , голям майтап . Той знаеAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
kiler_4o написа:тя спря и ме пита дали всичко е наред Ама тогава вече ме бяха пуснали полицаите и тъкмо щяха да ми връщат документите ... :DAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
wwweb написа:Количката на колегата Uneek. Беше спрял в една от уличките при 2-ро Един път да се похаваля, че и аз съм те видял, макар само по кола П.С. Много ти е готино Полото
Коментар
-
Uneek написа:wwweb написа:Количката на колегата Uneek. Беше спрял в една от уличките при 2-ро Един път да се похаваля, че и аз съм те видял, макар само по кола П.С. Много ти е готино Полото
Коментар
-
Синята птица, пред общината в Несебър! Стикера много й отива...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар