че тая печка върви ли толкоз ?!ти луд ли си 80-90 май излишни точки имаш..........зех си изпитаааааааа оле 4 ади сори за спама
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
тая печка днеска летеше счупих си рекорда 190км/ч и още можеше сякаш... хехе а някой има ли си напредстава колко много фиати са се насъбрали в добрич?! вчера влизам в улицата където ни е блока и какво да видя от ляво ми изкача едно супер яко пунто черно мн добро насреща ми една алфа пипната супер яко...спирам си аз на мястото до мене нашето типо до него една брава зад бравата спря едно браво а по пътя към в къщи видях две стилота и още две алфи...а ве лудница ви казвам заболя ме врата да се оглеждам за стикери ама нъц...няма... трабва да направим една офанзива в добрич да ги зарибимRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:тая печка днеска летеше счупих си рекорда 190км/ч и още можеше сякаш... хехе а някой има ли си напредстава колко много фиати са се насъбрали в добрич?! вчера влизам в улицата където ни е блока и какво да видя от ляво ми изкача едно супер яко пунто черно мн добро насреща ми една алфа пипната супер яко...спирам си аз на мястото до мене нашето типо до него една брава зад бравата спря едно браво а по пътя към в къщи видях две стилота и още две алфи...а ве лудница ви казвам заболя ме врата да се оглеждам за стикери ама нъц...няма... трабва да направим една офанзива в добрич да ги зарибим
Коментар
-
Еее най после и аз да видя някой Към 11h на светофара след тунела по посока от Люлин към центъра сива Брава с пловдивска регистрация, имаше от дългите стикери на phoenix ПС На следващия светофар бях на дясно за Арена, ако бях за центъра щях да настигна колегата, но късметBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:Еее най после и аз да видя някой Към 11h на светофара след тунела по посока от Люлин към центъра сива Брава с пловдивска регистрация, имаше от дългите стикери на phoenix ПС На следващия светофар бях на дясно за Арена, ако бях за центъра щях да настигна колегата, но късметFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Ей сега един колега с Типо с големи бели джанти и номер с име на задната седалка нагоре по байра покрай кумина даже го изпреварих да ми види стикера ама той блеешеFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
noriaga написа:miro2177 написа:Еее най после и аз да видя някой Към 11h на светофара след тунела по посока от Люлин към центъра сива Брава с пловдивска регистрация, имаше от дългите стикери на phoenix ПС На следващия светофар бях на дясно за Арена, ако бях за центъра щях да настигна колегата, но късмет
Коментар
-
Sev написа:noriaga написа:miro2177 написа:Еее най после и аз да видя някой Към 11h на светофара след тунела по посока от Люлин към центъра сива Брава с пловдивска регистрация, имаше от дългите стикери на phoenix ПС На следващия светофар бях на дясно за Арена, ако бях за центъра щях да настигна колегата, но късметFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар