Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето и карта:http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=296329#296329
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

GH Power написа:
      ммм,Да.....същото Браво е
      Страно........тия двете мадами ги знам и знам че не са си продали фиатката.....ще се види утре на срещата...ще има изненада ....предполагам ще ви хареса
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
        GH Power написа:
        ммм,Да.....същото Браво е
        Страно........тия двете мадами ги знам и знам че не са си продали фиатката.....ще се види утре на срещата...ще има изненада ....предполагам ще ви хареса
        Кои е казал,че е продаден?-а другата мацка не е с фиат
        Момиче с бензин в кръвта!!!

Коментар

За пръв път да срещна по улиците на Пловдив и аз фиат със стикер, а и да ме поздрави Видях те колега сега кажи кой беше. 2039 ми се видя номера.
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

видях те

Тъкмо щях да пускам тема за тебе ,ама ти си ме изпреварила :P И на мен ми бесхе за пръв пут да сресхтна някои от форума ,е как да не го поздравя
            Nissan Primera 1.6 16v P11
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Това 1.6 много бяга Радвам се, че се обади...

Коментар

Бааахтии как се засичате МАЙНА ...Аз за трети или четвърти път виждам едно Браво зелено с черни ляти джанти/с малко сребристо/,точно до прелеза на пещерско шосе!Ми незнам кой е,ама цвета на колата е убийствен!!!!!!
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Днес към обяд в кафе "Аглая" в Пазарджик докато си пиех кафето и си четях вестника , на съседната маса се водеше оживен диалог за фиатския форум и най-вече за ползата от раздел "Консултации". Не познавам момчетата, единия от които със сигурност беше съфорумник. Ако прочетат това, да си признаят кои са. Не им се обадих по 2 причини: първо е кофти да се намесваш в чужд разговор, демек "чух ви да си говорите за форума и т.н." и второ не обичам да се запознавам с непознати .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Jimy написа:
                    Бааахтии как се засичате МАЙНА ...Аз за трети или четвърти път виждам едно Браво зелено с черни ляти джанти/с малко сребристо/,точно до прелеза на пещерско шосе!Ми незнам кой е,ама цвета на колата е убийствен!!!!!!
                    Моята е тъмносиня! А ти дори живееш тук до нас и пак не ти знам колата. Добре, че беше Red Storm да ни запознае иначе нямаше и да знам. А на колегата Кантарев тъкмо щях да му тегля едни *****, кво се е разбипкал и като ми се лепна отпред да си покаже стикера му простих веднага...

Коментар

Видях преди малко червено Браво със стикер на форума и номер 0486... по телевизията , в новините относно протеста против високите цени на горивата.

Коментар

Да и аз го скивах беше много красиво браво
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

[quote="EVITA"]
                          Jimy написа:
                          Моята е тъмносиня! А ти дори живееш тук до нас и пак не ти знам колата. Добре, че беше Red Storm да ни запознае иначе нямаше и да знам. А на колегата Кантарев тъкмо щях да му тегля едни *****, кво се е разбипкал и като ми се лепна отпред да си покаже стикера му простих веднага...[/quoteКолежке обещавам винаги когато те видя да се обаждам Аз се опитвах да се бавя наро4но за да те видя по-отблизо,ама неможех по-бавно
                          ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

ттт

Някой от форума днеска около 10 4аса близо до митницата да се опитвасхе да се дърпа с мен с Фиат Купе тъмно зелено,искам да знам ,бързо да си признава Не за друго ама нещо не и давах много зор на моята колица и мисля 4е щях да го лапна ,тои беше с няква мацка отпред май руса беше :D
                            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Колегата Тurbodieselcomby на Черни Връх около 5:20 посока НДК
                              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                              ...and justice for all

Коментар

хъммм във събота вечерта към 21ч ако не и 21:30 бях в Аспарухово и сякаш мернах колежката Ирена беше как да го обясня след парка като се движиш посока Варна в дясно има една спирка с някакво заведение или магазин май беше...беше отпред с някакво момче говореше само кажи дали си била ти че бая си карах с 80-90 и не успях да видя много добре дори мислех да спра, но бях с още 2-ма в колата и се отказах
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X