Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
ivan_dmx написа:GH Power написа:ммм,Да.....същото Браво еМомиче с бензин в кръвта!!!
Коментар
-
Бааахтии как се засичате МАЙНА ...Аз за трети или четвърти път виждам едно Браво зелено с черни ляти джанти/с малко сребристо/,точно до прелеза на пещерско шосе!Ми незнам кой е,ама цвета на колата е убийствен!!!!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Днес към обяд в кафе "Аглая" в Пазарджик докато си пиех кафето и си четях вестника , на съседната маса се водеше оживен диалог за фиатския форум и най-вече за ползата от раздел "Консултации". Не познавам момчетата, единия от които със сигурност беше съфорумник. Ако прочетат това, да си признаят кои са. Не им се обадих по 2 причини: първо е кофти да се намесваш в чужд разговор, демек "чух ви да си говорите за форума и т.н." и второ не обичам да се запознавам с непознати .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Jimy написа:Бааахтии как се засичате МАЙНА ...Аз за трети или четвърти път виждам едно Браво зелено с черни ляти джанти/с малко сребристо/,точно до прелеза на пещерско шосе!Ми незнам кой е,ама цвета на колата е убийствен!!!!!!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Да и аз го скивах беше много красиво бравоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
[quote="EVITA"]Jimy написа:Бааахтии как се засичате МАЙНА ...Аз за трети или четвърти път виждам едно Браво зелено с черни ляти джанти/с малко сребристо/,точно до прелеза на пещерско шосе!Ми незнам кой е,ама цвета на колата е убийствен!!!!!!Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
ттт
Някой от форума днеска около 10 4аса близо до митницата да се опитвасхе да се дърпа с мен с Фиат Купе тъмно зелено,искам да знам ,бързо да си признава Не за друго ама нещо не и давах много зор на моята колица и мисля 4е щях да го лапна ,тои беше с няква мацка отпред май руса беше :DNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
хъммм във събота вечерта към 21ч ако не и 21:30 бях в Аспарухово и сякаш мернах колежката Ирена беше как да го обясня след парка като се движиш посока Варна в дясно има една спирка с някакво заведение или магазин май беше...беше отпред с някакво момче говореше само кажи дали си била ти че бая си карах с 80-90 и не успях да видя много добре дори мислех да спра, но бях с още 2-ма в колата и се отказахRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар