Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Типо РР 4720 АС с.Ушинци. + един сладкиш в него Познава ли се???
    Момиче с бензин в кръвта!!!

Коментар

Абе тва червеното браво ми прилича на едно дето бях видял на рали "Черно море", май беше с Разградски номер. Същото ли е?
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

wwweb написа:
        Uneek написа:
        wwweb днес те видях на "завоя", беше се подпрял на алфата. Свирнах ти, ама едва ли ме позна, защото си приказваше с някакви хора
        Sorry човече ... или не съм те видял или не съм те познал Като видя Поло, като твойто, все си мисля, че си ти, ама все друго излиза. Има няколко, които много приличат на твойто. Знам, че ти бяха еднакви цифрите в номера и много често се бъркам с едно, което има само 7-ци. Твойто, ако не се лъжа, беше с 8-ци или нещо такова ...
        3588 е мойто От скоро е и с лети джанти, така че няма как да го сбъркаш :D

Коментар

ммм,Да.....същото Браво е

Коментар

Korun написа:
            Днес засякох това синьо Пунто с форумския стикер в Ямбол.Кой беше? Бързо да се издава....
            Кви хора сте бе...Точно пред нашия блок сте се снимали - и Деси, и ти, Корун-е, пък никой не се обажда...(Живея точно тук, отляво на снимката - блока ми не се вижда на нея).Вероятно съм бил на работа де, ама все пак...Как не ви е срам!!!Ама ще дойда аз до Бургас да ви видя как ще черпите за извинение

Коментар

GH Power написа:
              Бравус!!! Ай да дойдеш на някоя среща да те видим.
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Immortal написа:
                Korun написа:
                Днес засякох това синьо Пунто с форумския стикер в Ямбол.Кой беше? Бързо да се издава....
                Кви хора сте бе...Точно пред нашия блок сте се снимали - и Деси, и ти, Корун-е, пък никой не се обажда...(Живея точно тук, отляво на снимката - блока ми не се вижда на нея).Вероятно съм бил на работа де, ама все пак...Как не ви е срам!!!Ама ще дойда аз до Бургас да ви видя как ще черпите за извинение
                Ми аз,...такова,...за оправдание...Ами тръгвах за Бургас и просто мернах пунтака... Ама ще се реванширам де......чакам да черпя ..!
                Настоящата - Ford Focus ST
                Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                Франкенщайн - R.I.P.
                Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

iee написа:
                  GH Power написа:
                  Кажете малко повече подробности,като - кога и каде се събирате и прочие :D

Коментар

GH Power написа:
                    Аааа...това типо май е моето или тъй ми се струва, ти с какво беше че не съм те видялп.с. явно си била с това якото браво дето честичко си го мяркам в Рз., а колеги нямате си наидея за какво сладко писенце става дума....
                    Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC

Коментар

dobaracing написа:
                      GH Power написа:
                      Аааа...това типо май е моето или тъй ми се струва, ти с какво беше че не съм те видялп.с. явно си била с това якото браво дето честичко си го мяркам в Рз., а колеги нямате си наидея за какво сладко писенце става дума....
                      Аз мисля,че е обратното повече съм тук вав Вн,а не в Рз :D , колкото до това немога да кача снимка,че са ми мн големи,хихи!

Коментар

Korun написа:
                        Аз бях , кога свари че и ме цъкна
                        ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Ходих на разходка в сливен , та минах и през ямбол . Извинявайте , не се обаждам никой не познавам . Затова като идвате към Бургас свиркайте , да се запознаем
                          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

ама видяхте ли как красиво стоят и от колко далече се разпознаваме с тези стикери.....пък никой не иска.... така де, раздал съм 50-тина бройки, на фона на всички колеги си е нищо направо
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

деси_бургас написа:
                              Ходих на разходка в сливен , та минах и през ямбол . Извинявайте , не се обаждам никой не познавам . Затова като идвате към Бургас свиркайте , да се запознаем
                              Забравила си, ама ти е простено, нали си ... блондинка :D Запознахме се в Бургас веднъж, на едно заведение бяхме... забравих му името. От типа на Хепи бар&грил (дали пък не беше и Хепи баш)...Както и да е... следващия път да не пропуснеш да кажеш поне едно

Коментар

GH Power написа:
                                iee написа:
                                GH Power написа:
                                Кажете малко повече подробности,като - кога и каде се събирате и прочие :D
                                Сега вече сме на паркинга на терапията от 17:30 всяка 2-ра и последна неделя от месеца. Пък за повече инфо виж в раздела за срещите.Там си има чат за срещите във Варна и се пише често.
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X