Вчера (Неделя) към 2 часа на на кръстовището на на семинарията в посока Симеоново видях един много син ксенон... познайте чии беше - Anaboliy :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Днеска съм много доволен ! значипървовидях едно черно браво с лети джанти на гмаджииницата на спартак кам 7:00имаше МАЙ само линка на форума на задния джам ако не се лъжа рег. номер беше 7553 после видях едно сиво браво което мина покрай мен но не му видях номера пак на спартак и имаше стикер одзаде от тези дето емчо дава към 12 бешеи най готиното беше че видях един голега с добричска регистрация със сива бравадори му бипнах и си махнахме той също имаше стикер...и караше зад мене надоло от окръжна болница ...ади ся признавайте кой кой е че толкоз писане ...
Коментар
-
ivan_dmx написа:Днеска съм много доволен ! значипървовидях едно черно браво с лети джанти на гмаджииницата на спартак кам 7:00имаше МАЙ само линка на форума на задния джам ако не се лъжа рег. номер беше 7553 после видях едно сиво браво което мина покрай мен но не му видях номера пак на спартак и имаше стикер одзаде от тези дето емчо дава към 12 бешеи най готиното беше че видях един голега с добричска регистрация със сива бравадори му бипнах и си махнахме той също имаше стикер...и караше зад мене надоло от окръжна болница ...ади ся признавайте кой кой е че толкоз писане ...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Uneek написа:wwweb днес те видях на "завоя", беше се подпрял на алфата. Свирнах ти, ама едва ли ме позна, защото си приказваше с някакви хора
Коментар
-
ivan_dmx написа:шашна ли се като ти бипнах и като ми видя колата ... каква е красива ходиш ли на срещите че съм надъхан тази неделя да ходяхем да се запознаем вече и на фарове караш ..... цтцттцсори за спамаако прецените го изтриите...важното е че съм се извинилRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Явор Митев
FaceLess написа:Днес засякох едно бяло 500 пътуващо от Сити център-а към Семинарията. Мацката вътре не реагира на присветкането ми с фаровете и махането през прозореца Ако е сред наш’те, да си признава бързо!
Коментар
-
ivan_dmx написа:Днеска съм много доволен ! значипървовидях едно черно браво с лети джанти на гмаджииницата на спартак кам 7:00имаше МАЙ само линка на форума на задния джам ако не се лъжа рег. номер беше 7553 после видях едно сиво браво което мина покрай мен но не му видях номера пак на спартак и имаше стикер одзаде от тези дето емчо дава към 12 бешеи най готиното беше че видях един голега с добричска регистрация със сива бравадори му бипнах и си махнахме той също имаше стикер...и караше зад мене надоло от окръжна болница ...ади ся признавайте кой кой е че толкоз писане ...
Коментар
-
ivan_dmx написа:значи имате блиски номера с .... колегата за рег. номер сам почти сигоренама за това че е днеска сам напЪлно сигорен вярно спях още ама ... помня аз млад още колега и теб сам те виждал там до хуманитарната паркирана не се тревожи теб първи със стикер видях и неска вече тия дето изброих
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=105ако имаш някой булка в леглото ти нищо чудно да ти свършва бензинеца пак ти да мислиш че се изпарява
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар