Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    iee написа:
    Сутринта към 8:30 на улица "Кракра"-Явор(Авео). И той ме видя
    Еда, ама Явор си караше фиата, пък ти я дай обяснение пред колегите с какво возило беше, а........не те е срам...
    Ха ха ха. Ами аз на работа не ходя с нашата кола.Това беше служебният Роувър.Днес явно ми върви да виждам форумски коли - 18:19 часа, тъмно синьо Браво паркирано в ляво по Бенковска. На задния прозорец имаше залепено на Емо произведението Кой е да се предава! (аз май се досещам де)
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
      Авео написа:
      iee написа:
      Сутринта към 8:30 на улица "Кракра"-Явор(Авео). И той ме видя
      Еда, ама Явор си караше фиата, пък ти я дай обяснение пред колегите с какво возило беше, а........не те е срам...
      Ха ха ха. Ами аз на работа не ходя с нашата кола.Това беше служебният Роувър.Днес явно ми върви да виждам форумски коли - 18:19 часа, тъмно синьо Браво паркирано в ляво по Бенковска. На задния прозорец имаше залепено на Емо произведението Кой е да се предава! (аз май се досещам де)
      Хвана ме , аз там живея . В блока където беше паркирано .
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Bicho1976 на кръстовището на Билла,днес към обяд.Много беше съсредоточен в пресичането на една старица и явно не видя светкавицата
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

днес рано сутринта към 10 , колегата иее, с черното типо мина покрай нас, съвсем близо до Нептун.... ама нали фиатите ниско летят, не ни забеляза, то пък и ние бяхме пешеходци.....
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

А мен никой не може да ме види, защото не съм изкарвал колата от гаража поне от месец Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 . Сега се придвижвам из сити на колОло, както казват старите пазарджиклии.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

avvasilev написа:
              Bicho1976 на кръстовището на Билла,днес към обяд.Много беше съсредоточен в пресичането на една старица и явно не видя светкавицата
              Абе то днес такова движение там,5минути не мога да мина.Съжалявам за пропуска.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Днес в 9 часа на кръстовището на лятно тракия правеше ляв завой към пазара форумско светлосиньо стило с руса мома вътре! Аз продължавах направо и само успях да я освиркам здраво! Дано да не си е помислила, че съм от нервните келеши, на които всички участници им прерчат на пътя! Просто приятелски поздрав!

Коментар

///// написа:
                  Днес в 9 часа на кръстовището на лятно тракия правеше ляв завой към пазара форумско синьо стило с руса мома вътре! Аз продължавах направо и само успях да я освиркам здраво! Дано да не си е помислила, че съм от нервните келеши, на които всички участници им прерчат на пътя! Просто приятелски поздрав!
                  Тя видя поуста ти...усмихна се... и каза: "изобщо не съм разбрала, че някой е свирил..." Ко да ти кажа батка , женска му работа... ше нацели нещо...и няма да е разбрала какво е направила. Аз за това всеки път съм на нокти като й оставям колата!
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Сигурно си е усилила джудас прийст в колата и затова не ме е чула! Внимаваше си момичето, правейки левия завой - и аз да съм - надали ще обърна внимание на който и да е!

Коментар

Blue написа:
                      Светлосиньото ЖТД съм била аз.
                      Колежке - всъщност беше привечер, и JTD-то беше на ilkor Но не знаех че повече от 1 кола отговаря на описанието.ilkor - бравата дето си я видял не е била на дълги, а на дневни На дълги свети целия фар, ярко, а тази свети само с дългия рефлектор, жълтеникаво, не на 100% . Казвам го защото я знам тази брава, виждал съм я няколко пъти и аз.А мареата дето видях - да , на kilar беше. Всъщност това беше неделната среща на Бояна, бях паркирал зад него, и го снимах за всеки случай

Коментар

Преди около час - Авео - с Хюндая в CCS. Бях паркирал близо до него. Чистичка, дезинфекцирана, дезинсекцирана...

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Преди около час - Авео - с Хюндая в CCS. Бях паркирал близо до него. Чистичка, дезинфекцирана, дезинсекцирана...
                          Колегата е бил...."хюндая-шевролет" вече е служебна в София, а аз бях нейде из подземията на сити-центъра с фиатчето...

Коментар

Нали Фиат Линеа СА 7347 е твой!? Е ти си бил, кучееееее! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06На НДК на светофара те видях, карах малко по теб, ти влезе, аз подминах и след това влязох...арен е фиата..

Коментар

PASSARELLA написа:
                              Нали Фиат Линеа СА 7347 е твой!? Е ти си бил, кучееееее! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06На НДК на светофара те видях, карах малко по теб, ти влезе, аз подминах и след това влязох...арен е фиата..
                              Е с Фиата, да...и номера е този, обаче горе реших че става дума за шевролета..... Аз паркирах в подземните паркоместа, а колегата е бил някъде горе, за това реших че си видял може би него...

Коментар

Тебе,тебе

Коментар

Working...
                                X