Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    ...
    Мен ме виждаш...шото ти се качвам отгоре напрао...
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      Авео написа:
      ...
      Мен ме виждаш...шото ти се качвам отгоре напрао...
      .....хахахаха, последният път точно на бизнес хотела беше, нали... ...помня едно "Явкаааааааааааааааааааааааааааааа...."Ей така като Ники ще правите, отваряте джама и сииииилно, да се чуе...

Коментар

В неделя в красно село видях небесносиньо браво ЖТД, пред пицарията монами, разминахме се, имаше голям стикер отзад. По- късно видях тъмносиня мареа бипауър на една бензиностанция на околовръстното

Коментар

Светлосиньото ЖТД съм била аз. Ходихме да пазаруваме нещо за хапване. :D А стикерът е "Labrador on board". :D
          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

ogi28b написа:
            По- късно видях тъмносиня мареа бипауър на една бензиностанция на околовръстното
            ....това вероятно е бил брат Kilar...

Коментар

ogi28b написа:
              В неделя в красно село видях небесносиньо браво ЖТД, пред пицарията монами, разминахме се, имаше голям стикер отзад. По- късно видях тъмносиня мареа бипауър на една бензиностанция на околовръстното
              Аз пък срещнах една Брава на дълги по светло

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                Кое е това 30то? при Мола ли?Не съм возил абитуриент (за съжаление) - шопинг с 3 женски! Мъка, мъка
                Дам, до Мола е.Не ти е било лесно , хич даже - не 1 ами 3 жени - леле мале !!!
                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                Bravo 1.2 16V

Коментар

Всеки ден пред детска градина"Пушкин" спира сиво "Стило" 39 15... на някой/я от форума ли е? На същата улица има и тъмно синьо "Пунто" което се кара от една чернокоса мацка...някой познава ли ги тези хора?
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Темата се обърна на кой къде е видял Фиат......определено. Даже тъкмо си мислих да пускам забележка. Фиати вече има милиони и ако всеки започне да пише къде и кога е видял подобен, то темата ще се превърне в безинтересен чат.Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Тази сутрин колегата Тurbodieselcomby на Константин Величков посока Д.Нестеров -- не знам дали ти караше защото не реагира нито на светкане, нито на знаци Карах зад теб два светофара и 1 светофар пред теб, а после даде газ и изчезна Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Абе и на мен ми се стори странно тази Брава така да ме следва ама а де като не се познаваме! А и на Вас Ви е по лесно! Още са малко 500 в София!
                        F31 BMW 320d

Коментар

Особенно с номер 5000 А като беше зад мен - не видя ли стикера на задното стъкло?Аз за това ти правех знаци - стикер на форума...

Коментар

Аз пък се надявах да ме сваляш! Нямам навика да чета по стъклата! Пък и май не виждам чак толкова много! Старост не радост!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Сутринта към 8:30 на улица "Кракра"-Явор(Авео). И той ме видя
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                                Сутринта към 8:30 на улица "Кракра"-Явор(Авео). И той ме видя
                                Еда, ама Явор си караше фиата, пък ти я дай обяснение пред колегите с какво возило беше, а........не те е срам...

Коментар

Working...
                                X