Сиво Типо с хасковска регистрация и стикер на петата врата мина днес покрай мен в Габрово.Късно го видях стикера за да отреагирам.Обаждайте се друг път де хора
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Днес симпатичния Фиат 500 на Тurbodieselcomby беше паркиран пред 30-то училище или поне приличаше адски много на него :P - червено с номер 5000 Може да е возил някой абитурент
неска видях една алфа 145 с алфския стикер едно момче беше с една руса мадама ватре ... слизаха по пазара надолоалфата ако не се лажа беше2541...В отпреде ама одзаде нз
днеска до билборда на явор във владиславово на кръстовището към 14-15ч ...стило 3382 ли беше 8233ли беше или 8832 май...ами незнам ама номера ми се стори познат... нз кой беше ама гледаше лошо през джама
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
неска видях една алфа 145 с алфския стикер едно момче беше с една руса мадама ватре ... слизаха по пазара надолоалфата ако не се лажа беше2541...В отпреде ама одзаде нз
Имаше ли визуален тунинг и светло-маслено зелена ли е ? (или нещо от сорта :D ) - ако да - това е Тео (DiabL0) от алфа форума Друг с руса мадама не се сещам да познавам от Варна
Имаше ли визуален тунинг и светло-маслено зелена ли е ? (или нещо от сорта :D ) - ако да - това е Тео (DiabL0) от алфа форума Друг с руса мадама не се сещам да познавам от Варна
сива беше колатаа шофиора момче и мадама за компания руса с цаиса симпатяга май бешепак за алфата май с лети джанти беше и нямаше сякаш раздувки ама алфата запазеничка хареса ми
Кой днес на кръстовището при бизнес-хотела ми свиркаше и мяташе за поздрав....колега, нищо не чух от това, което извика. Утре ако се засечем пак, блокираме кръстовището напрао.... Тъмно синьо Браво с варненска рег...
Кой днес на кръстовището при бизнес-хотела ми свиркаше и мяташе за поздрав....колега, нищо не чух от това, което извика. Утре ако се засечем пак, блокираме кръстовището напрао.... Тъмно синьо Браво с варненска рег...
точно тебе видях днеска ако не се лъжа май беше около мола ама не съм много сигурен че днес навъртях 50км градско и незнам вече къде съм бил
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар