Сиво Типо с хасковска регистрация и стикер на петата врата мина днес покрай мен в Габрово.Късно го видях стикера за да отреагирам.Обаждайте се друг път де хора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Жълто Купе пред Мегата в Смирненски?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
днеска до билборда на явор във владиславово на кръстовището към 14-15ч ...стило 3382 ли беше 8233ли беше или 8832 май...ами незнам ама номера ми се стори познат... нз кой беше ама гледаше лошо през джамаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ivan_dmx написа:неска видях една алфа 145 с алфския стикер едно момче беше с една руса мадама ватре ... слизаха по пазара надолоалфата ако не се лажа беше2541...В отпреде ама одзаде нз
Коментар
-
kiler_4o написа:ivan_dmx написа:неска видях една алфа 145 с алфския стикер едно момче беше с една руса мадама ватре ... слизаха по пазара надолоалфата ако не се лажа беше2541...В отпреде ама одзаде нз
Коментар
-
Явор Митев
Кой днес на кръстовището при бизнес-хотела ми свиркаше и мяташе за поздрав....колега, нищо не чух от това, което извика. Утре ако се засечем пак, блокираме кръстовището напрао.... Тъмно синьо Браво с варненска рег...
Коментар
-
Авео написа:Кой днес на кръстовището при бизнес-хотела ми свиркаше и мяташе за поздрав....колега, нищо не чух от това, което извика. Утре ако се засечем пак, блокираме кръстовището напрао.... Тъмно синьо Браво с варненска рег...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар