...от известно време около нас паркира една Брава (№ ВН....) ...ул. Богомил, в София, тъмно зелена е, ако е колега от форума да се запознаем, явно сме съседи...
неска и аз скивах едно бравовъв варна там малко след калфланд качен в тревицатасиорно някой там бачка беше син и с лети джанти не видях номера че бях в движение и нямаше стикер ...ако е на някой от форума баржи да си признаваааааааааа :D
Мен на магистралата Пловдив - София след тунела посока София ме изпревари Фиат Панда 30 .Ако е 30 коня егати.Мацка го караше едва ли е от форума но все пак да кажа.А и от всичките Фиати в БГ надали влизат и 10 % във форума.поздрави
Преди около 25 часа, а именно на 09.Май.2008г. около 05:00ч. сутринта от паркинга пред пийп шоуто на Лъвов мост, излезе черно Стило с 3 рати, съдържащо в себе си три създания от женски пол и искам да попитам, дали случааааайно не са посетителки на форума :P Или поне една от тях....
Вече две сутрини към 8.30 засичам червена алфа 146 ti леко чукната отзад вляво с шофьор млада привлекателна дама Ще се радвам да разбера влиза ли във форума.
Кой беше този колега на 05.05. около 17:00 часа Обикаляше между военните автобуси които бяха в колона и военна полиция
Същото Браво (или много приличащо на него - със залепен стикер) ме изпревари на АМ Тракия някъде около Вакарел в посока Пловдив на 02.05. към 14ч. и ми намигна с аварийните :D
Кой беше този колега на 05.05. около 17:00 часа Обикаляше между военните автобуси които бяха в колона и военна полиция
Същото Браво (или много приличащо на него - със залепен стикер) ме изпревари на АМ Тракия някъде около Вакарел в посока Пловдив на 02.05. към 14ч. и ми намигна с аварийните :D
Коментар