Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АЗ! АЗ! Колега, като ме видя защо не се обади? Щях да се радвам.Имах точно 5мин работа съвсем наблизо.
    Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Red Storm написа:
      vaskobravo прихванат пред ТЕХНОМАРКЕТ в 12,19h.Опитите ми да ме забележи останаха без отговор.Другия път се мятам направо на предния капак.
      е немога да си го простя не е било нарочно.ще се радвам да се запознаем :D
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

васко в Неделя по обед едвам те настигнах в отсечката между Джоаната и ОМВ където направи обратен завой .... мигах бипках но нещо не ме отрази
        Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Filcov написа:
          васко в Неделя по обед едвам те настигнах в отсечката между Джоаната и ОМВ където направи обратен завой .... мигах бипках но нещо не ме отрази
          знаех си че това самолетче е твоето чак като направих обратния те видях.другия път черпя бира за това че съм сляп
          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

...от известно време около нас паркира една Брава (№ ВН....) ...ул. Богомил, в София, тъмно зелена е, ако е колега от форума да се запознаем, явно сме съседи...
            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

неска и аз скивах едно бравовъв варна там малко след калфланд качен в тревицатасиорно някой там бачка беше син и с лети джанти не видях номера че бях в движение и нямаше стикер ...ако е на някой от форума баржи да си признаваааааааааа :D
              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
              http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Мен на магистралата Пловдив - София след тунела посока София ме изпревари Фиат Панда 30 .Ако е 30 коня егати.Мацка го караше едва ли е от форума но все пак да кажа.А и от всичките Фиати в БГ надали влизат и 10 % във форума.поздрави
                Punto 1.4 gt

Коментар

Синьо браво С или СА 0778 КК в Младост. Минаваше между 3та и 4та част и накрая зави срещу поликлиниката.
                  FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                  FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                  ...and justice for all

Коментар

Преди около 25 часа, а именно на 09.Май.2008г. около 05:00ч. сутринта от паркинга пред пийп шоуто на Лъвов мост, излезе черно Стило с 3 рати, съдържащо в себе си три създания от женски пол и искам да попитам, дали случааааайно не са посетителки на форума :P Или поне една от тях....

Коментар

Вече две сутрини към 8.30 засичам червена алфа 146 ti леко чукната отзад вляво с шофьор млада привлекателна дама Ще се радвам да разбера влиза ли във форума.
                      Punto 1.4 gt

Коментар

AdViSoRa написа:
                        Синьо браво С или СА 0778 КК в Младост. Минаваше между 3та и 4та част и накрая зави срещу поликлиниката.
                        Аз, аз...Там някъде работя А ти с какво си бил? С пунтото от подписа?
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

val_mcrae написа:
                          Кой беше този колега на 05.05. около 17:00 часа Обикаляше между военните автобуси които бяха в колона и военна полиция
                          Същото Браво (или много приличащо на него - със залепен стикер) ме изпревари на АМ Тракия някъде около Вакарел в посока Пловдив на 02.05. към 14ч. и ми намигна с аварийните :D
                          ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Lane Staley написа:
                            AdViSoRa написа:
                            Аз, аз...Там някъде работя А ти с какво си бил? С пунтото от подписа?
                            С джипа на тате. Карах след теб от отбивката за Горубляне до поликлиниката.
                            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                            ...and justice for all

Коментар

Ако пак ме засечеш обозначи се
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Tapamop написа:
                                val_mcrae написа:
                                Кой беше този колега на 05.05. около 17:00 часа Обикаляше между военните автобуси които бяха в колона и военна полиция
                                Същото Браво (или много приличащо на него - със залепен стикер) ме изпревари на АМ Тракия някъде около Вакарел в посока Пловдив на 02.05. към 14ч. и ми намигна с аварийните :D
                                Аз бях. :D
                                Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                                www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Working...
                                X