сиво Bravo с номер 2039 до "тримонциум" около 20,00ч. имаше стикер на задния прозорец бях с едно Peugeot 307
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
аз снощи мернах на аспаруховия/отдолу/ едно стило сивичко 8481 май му беше номера и сякаш имаше стикер ама го мернах чак като си тръгваше но сякаш е на някой от форума...и едно браво видях черно сякаш беше и ми се мерна сякаш да има стикер на предния джам някъде долу...да вземем да направим сбирка за гонки само на фиати ли ?!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:аз снощи мернах на аспаруховия/отдолу/ едно стило сивичко 8481 май му беше номера и сякаш имаше стикер ама го мернах чак като си тръгваше но сякаш е на някой от форума...и едно браво видях черно сякаш беше и ми се мерна сякаш да има стикер на предния джам някъде долу...да вземем да направим сбирка за гонки само на фиати ли ?!
Коментар
-
УРА и аз да засека някой Днеска към 3 и 15 на жълтите павета по посока от университа към червило засякох светло синя Брава с ксенон (мн и тичаше) и стикер на форума горе в дясно на задното стъкло :D Още от далече ми се наби ксенона и викам няма начин да не е някой от форума и бинго обърнах се след нея и имаше стикер!! Номера не помня само ми се наби че беше С а не САBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Явор Митев
motikas написа:Преди 20 мин. в центъра на Габрово една Линеа. Май колегата Авео беше?
Коментар
-
maiska
Тъмно синьо (черно) браво СА 0778 със стикер на форума - на ул. Кирил и Методий и ул. Странджа в София- днес към 14 часа - веднага да си признава кой е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И другия път ще пием кафе
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар