Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сиво Bravo с номер 2039 до "тримонциум" около 20,00ч. имаше стикер на задния прозорец бях с едно Peugeot 307
    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

аз

аз бях и аз те забелязах,ама незнаех че си ти :D
      Nissan Primera 1.6 16v P11
      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: аз

kantarev написа:
        аз бях и аз те забелязах,ама незнаех че си ти :D
        е няма и как да знаеш ... бях под прикритие като пасажер
        Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

аз снощи мернах на аспаруховия/отдолу/ едно стило сивичко 8481 май му беше номера и сякаш имаше стикер ама го мернах чак като си тръгваше но сякаш е на някой от форума...и едно браво видях черно сякаш беше и ми се мерна сякаш да има стикер на предния джам някъде долу...да вземем да направим сбирка за гонки само на фиати ли ?!
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            аз снощи мернах на аспаруховия/отдолу/ едно стило сивичко 8481 май му беше номера и сякаш имаше стикер ама го мернах чак като си тръгваше но сякаш е на някой от форума...и едно браво видях черно сякаш беше и ми се мерна сякаш да има стикер на предния джам някъде долу...да вземем да направим сбирка за гонки само на фиати ли ?!
            Аз бях. 7174 е номера. Следващия път се обади ако ме засечеш. А това е супер идея.. Едни нощни фиатски гонки биха били чудесни, макар моя слаб дизел да е за никъде, присъствието ми стига.
            Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

а някой знае ли нещо за този красавец...пфу направо ме грабна с тези джанти изглеждаше супер зъл жалко че неможах да го снимам по подробно, ама бях на работа все пак...а снимката е цъкната пред Явор - Варна
              Прикачени файлове
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Вчера на рали Черно море имаше паркирано това зверче на Орешак останаха ми очите някой да си го познае? Нямаше стикер но знам ли.
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Аз пък случайно намерих къде живее Diablo от алфа форума и му оставих бележка на предното стъкло:"You’ve been spotted by kiler_4oClub Fiat Bulgaria":D Нарочно го бях запушил, но си тръгнах преди да ме види ... 30 минути преди да излезе

Коментар

Току що видях колегата venco67 с новата Брава,излизаше от Кауфланд.Явно често ще се засичаме из Графа с него,може би живее в него район.А днес видях и Ланчиа-та на колегата Immortal.Стоеже си на пътя пред офиса където работи,преди често спираше Бабичката там.Поздрави колеги

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Преди 20 мин. в центъра на Габрово една Линеа. Май колегата Авео беше?
                      brava 1.6_v16 elx

Коментар

УРА и аз да засека някой Днеска към 3 и 15 на жълтите павета по посока от университа към червило засякох светло синя Брава с ксенон (мн и тичаше) и стикер на форума горе в дясно на задното стъкло :D Още от далече ми се наби ксенона и викам няма начин да не е някой от форума и бинго обърнах се след нея и имаше стикер!! Номера не помня само ми се наби че беше С а не СА
                        Brava 103HP
                        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

motikas написа:
                          Преди 20 мин. в центъра на Габрово една Линеа. Май колегата Авео беше?
                          ....аз съм бил, паркирах до ДСК. Що не се инициализира по некъв начин..... Даже в момента пиша от кв."Русевци".....ама след около 3,4 часа, някой ще ме види на Цариградско шосе...

Коментар

Вчера къмто 19:00 зави от Била надолу по бул. България една сливенска Темпра със стикерче и още нещо залепено на задното стъкло. Нещо ми приличаше на колата на Immortal май ???И много миришеше на газ след нея
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

Някой Бургазлия със зелена брава да се е ширил из Нова Загора днес?

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                              ex:Opel Kadett 1.3
                              ex:Fiat 125p
                              ex:Москвич 412

Коментар

Тъмно синьо (черно) браво СА 0778 със стикер на форума - на ул. Кирил и Методий и ул. Странджа в София- днес към 14 часа - веднага да си признава кой е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И другия път ще пием кафе

Коментар

Working...
                                X