Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    мен никой не ме вижда ... Трябва да карам по-бавно Ако ne0 от алфа форума чете - Видя ли си бележката "Club Fiat Bulgaria " която ти сложих на чистачката ? :D:D:D:D:D:D Говоря за бравото ти, което измина около 30 метра + 90 градусов завой по-бързо, от колкото аз изминах 7-8 метра на спринт :D
    Аз те видях , и титках като луда , така и нерзбрах какво правиш в дясната лента :D
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
      kiler_4o написа:
      мен никой не ме вижда ... Трябва да карам по-бавно Ако ne0 от алфа форума чете - Видя ли си бележката "Club Fiat Bulgaria " която ти сложих на чистачката ? :D:D:D:D:D:D Говоря за бравото ти, което измина около 30 метра + 90 градусов завой по-бързо, от колкото аз изминах 7-8 метра на спринт :D
      Аз те видях , и титках като луда , така и нерзбрах какво правиш в дясната лента :D
      хмм, не съм те видял :D Следващия път газ и в задната броня :D така ще те видя :D

Коментар

Тази сутрин засякох един колега с Брава в кв.Слатина... бързо да си признава кой е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        Прикачени файлове
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Гледайки в огледалото как някой ме снима, почнах да псувам наум, после се сетих да огледам колата на снимащия, като я видях веднага се сетих за msotiroff!!! На следващия светофар мисля че беше до мен, успоредно отляво.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=229733#229733

Коментар

ogi28b написа:
            ...На следващия светофар мисля че беше до мен, успоредно отляво...
            Мда, тъкмо тръгнах да свалям джама да те заговоря и светна зеленото и ти отпраши... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Отпрашване е силно казано, в задръстването, аз си мислех да сваля моя, и да питам дали случайно не си ти, и защо ме снимаш, но светна зелено и отпраших

Коментар

А някой познава ли го този колега (келеш) с едно черно Уно (май беше) на пица Дон Вито? Явно разкарва пиците. Снощи по бул. Вардар (тъмно като в гъз, спрени коли покрай пазара аз пъпля с около 30-40 и гледам да не изкочи някой между колите и да го кача на капака) ми се залепил на не повече от 5 см от бронята (почти беше кола в кола) и ми натиска и реве и светка с фаровете. Бързах иначе щех да излезна да го "посъветвам" как се кара. После го гледам между колите, в насрещното, от лента за десен завой направо с мръсна газ на червено и се покри някъде. Тоз келеш другия път като го видя много сериозно ще наблегна да му изпиля нервичките.

Коментар

Абе на такива направо започвам да се влача на втора без газ, бързаци, ако се налага и първа връщам. Обикновено се сещат, и изостават леко. Разбързали се, да не изстине пицата.... А ако изскочи някое детенце м/у колите, както викаш, к’во пра’име?

Коментар

////Punto//// написа:
                    А някой познава ли го този колега (келеш) с едно черно Уно (май беше) на пица Дон Вито? Явно разкарва пиците. Снощи по бул. Вардар (тъмно като в гъз, спрени коли покрай пазара аз пъпля с около 30-40 и гледам да не изкочи някой между колите и да го кача на капака) ми се залепил на не повече от 5 см от бронята (почти беше кола в кола) и ми натиска и реве и светка с фаровете. Бързах иначе щех да излезна да го "посъветвам" как се кара. После го гледам между колите, в насрещното, от лента за десен завой направо с мръсна газ на червено и се покри някъде. Тоз келеш другия път като го видя много сериозно ще наблегна да му изпиля нервичките.
                    Мисля че не е Уно а Сеиченто. Аз редовно го засичам като прибирам майка ми от работа. Какво да го правиш момчето, бърза...Дано само покрай неговото бързане, всички стигнат живи и здрави за там където са тръгнали!Та по темата сега. Да си признава бързо колежката със синьо-зелено Пунто с номер С 1052КР мисля че беше . Днес я засякох на светофара на Черни Връх и Сребърна някъде около 17:15 , правеше ляв завой а аз бях зад нея. Колата адски много ми заприлича на бившето Пунто на колегата Amadeos и като я загледах видях че има стикер на форума на задното стъкло вляво. Викам си "ааа това колежка ", присветнах няколко пъти с фаровете, но не бях забелязан, а тъй като точно тръгвахме от светофара реших да не й свиря с клаксона (че може некултурно да излезе ) Много поздрави и на колегата Ники (nikolai_slavista), с който днес се засякохме малко по-късно и даже успяхме да обменим няколко приказки
                    Fiat Punto 1.7TD
                    Mazda 626 2.0
                    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Браво с червен багажник и стикер на форума видях на централна гара в Пловдив. Даже конспиративната ми мисъл запамети и номера му 6677. Кой беше това?
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                        Браво с червен багажник и стикер на форума видях на централна гара в Пловдив. Даже конспиративната ми мисъл запамети и номера му 6677. Кой беше това?
                        Аз бях

Коментар

EVITA написа:
                          макар че не си спомням да съм ходил нататък не вярвам да има друго такова Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 П.С-най после и мен някой да ме види
                          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Е кой от двамата е бил

--------------------

Коментар

ще му се на wwweb знаеш ли колко ми излезна тази екстра да си пръсна 3-та врата червена
                              Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
                                ще му се на wwweb знаеш ли колко ми излезна тази екстра да си пръсна 3-та врата червена
                                Бъзик да става

Коментар

Working...
                                X